Rejsetaske

Hvis sommerferien skal ske via bil, tog eller bus, kan det være en stor fordel med en rejsetaske. Til aktiv ferie såsom skiferie, er rejsetasken også at foretrække, da det ofte kan være svært at få udstyret ned i en traditionel kuffert.

Det gode ved en rejsetaske, er at den blød i forhold til en kuffert. Dette betyder at den er nemmere at trykke lidt sammen, hvis man ikke har så meget med. Men samtidig kan man pga det bløde materiale, lidt nemmere presse lidt ekstra i hvis behovet opstår. En rejsetaske fylder også mindre og er derfor nemmere at opbevare i forhold til en kuffert.

Rejser man eksempelvis i bil og er flere af sted på en gang, kan det være en fordel at bagagen ikke fylder så meget. Kufferter er ofte svære at have flere af i bilen på en gang, hvorimod med en rejsetaske der kan give sig lidt, bliver der pludselig plads til mere.

Skal man af sted lidt længere tid og dermed behøver en større rejsetaske, kan det være en fordel at investere i en med hjul. Rejsetasker med eller uden hjul kan også benyttes til flyrejser, man skal bare være opmærksom på at ens ting ligger mere udsat end i en kuffert.

Indlægget indeholder affiliate links