Der er nok ikke ret mange af os, der kan se os fri for at skulle bruge en skoletaske eller rygsæk i hverdagen, de fleste kvinder har været hvert fald svært ved at komme ud af døren uden en taske. Herre tasker er de senere år begyndt at vinde mere og mere inde, tidligere har det været sådan, at taskerne til mænd har været kedelige eller grimme. Det er som om det endelig er gået op for producenterne af rygsække og skoletasker, at man sagtens kan lave trendy og moderne tasker der henvender sig til mænd. De fleste herretasker der sælges er primært til træning, ferie, arbejds- eller studiebrug.

Saddler er fedt mærke der fokuserer på at lave tasker der passer til den moderne mand, Taskerne er lavet i klassisk udseende i et lækker blødt råt læder.

Saddler taske saddler laugesen 10588 taskeholic Saddler Laugesen 10588 taske. Super stilrent designet med lomme med skjult knaplukning på front. Detaljer med syninger og logo i metal på fronten. Stort rum med en bred lomme hvor der evt. er plads til computer. Kort hank samt aftagelig regulerbar skulderrem. Pris 1799,75 Se flere billeder af tasken her.

Saddler-Norgren-10388-Mid-Brown-profil-pSaddler Norgren 10388 taske. Kommer i et klassisk design med skjult lynlås på fronten. Detaljer med syninger og logo i metal på fronten. Kort hank samt aftagelig regulerbar skulderrem. Et stort rum med to brede lommer hvor der evt. er plads til computer samt 2 mindre lommer. Tasken findes også i sort. Pris 1799,75  Se flere billeder af modellen her.

Saddler herretaskeSaddler Finsbury 10850 taske. Super lækker designet med foldelukning på fronten.
Detaljer med syninger, spænder og påsyede logo på fronten. Magnet knapper i alle lukninger. Aftagelig regulerbar skulderrem. Et stort rum med plads til evt. computer samt lynlåslomme og en lille slidslomme med plads til mobiltelefon. Tasken findes også i sort. Pris 1799,75. Se flere billeder af tasken her.

Udover tasker, laver Saddler også bælte og punge. Se en større del af udvalget på Hardcasa.dk

Indlægget Saddler tasker til mænd indeholder affiliatelinks

 

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.