Samsonite Pro-DLX 4

Samsonite er mest kendt for deres kufferter, men har udover dette også et stort udvalg af punge, rejseartikler, rygsække og computertasker. En af deres bedst sælgende serier inden for computertasker er Samsonite Pro-DLX 4. Pro-DLX 4 serien er oplagt til den smarte forretningsmand/-kvinde. Serien er lavet i kraftigt nylon og med læder detaljer ved håndtagene, der giver en bedre komfort.. Med fokus på forbedret organisation og sikkerhed, men også reduktion af vægten har Pro-DLX4 reageret perfekt på kravene fra hyppigt rejsende og forretningsfolk. Det er i serien Pro-DLX 4 både muligt at få kufferter og computertasker. Vi har fundet nogle af de mest populære frem. De viste produkter er fundet hos LoveOfBrands.com, hvor de er betydeligt billigere end de vejledende udsalgspriser:

Samsonite pro dlx4 mobile office taskeholicSamsonite Pro-DLX 4 mobil office. Trolley med plads til pc i separat lomme. Masser smålommer som gør det nemt at overskue kuffertens indhold. Størrelsen passer til håndbagage, den passer til både pc og tøj. TSA-lås og klar toilettaske. Volume: 29.5 L. Vægt 2,9 kg. Mål: 50.0 x 39.0 x 22.0 cm. Pris 2163 kr incl. levering (normalpris er 2649,-) Se flere billeder og køb her.

Samsonite pro dlx4 rolling tote taskeholicSamsonite Pro-DLX 4 Rolling Tote. Computertaske med hjul og aftagelige skulderrem. Træt af at gå med en tung computertaske på armen? Denne computertaske gør det til en fornøjelse at køre rundt med og kan også sagtens tages med til møde. Størrelsen passer til håndbagage og er godt organiseret med flere lommer. Mål: 40.0 x 43.0 x 20.0 cm. Vægt: 2.8 kg. Pris 2163 kr. (Normalpris 2549,-) Se flere billeder og køb den her.

Samsonite pro dlx4 computertaskeSamsonite Bailhandle M. Computertaske med plads til en 16″ pc. Den store forlomme med lynlås er til at opbevare personlige ejendele og accessories. Aftagelig skulderrem. Mål: 33.0 x 44.0 x 15.0 cm. Pris 1201 kr. (normalpris 1499,-) Se flere billeder og køb her.

Bemærk at LoveofBrands.com ikke har nogen fysisk adresse i Danmark. Levering til Danmark sker indenfor 1-2 dage. Prisen på alle de viste produkter er incl. levering til Danmark. Læs gerne alle de gode anmeldelser på Trustpilot.

Indlægget Samsonite Pro DLX-4 indeholder affiliatelinks