Er I på jagt efter en skoletaske til større børn? En Satch Sleek skoletaske er et oplagt bud på en god velorganiseret og ergonomisk skoletaske.

At finde en skoletaske til lidt større børn, kan mange gange være en udfordring. Dels fordi at man som forælder har krav til at den sidder optimalt på ryggen og den har de nødvendige rum og størrelse. Hvor det for barnet handler lidt mere om at finde en skoletaske der er smart og som ikke ligner det de skoletasker de rendte rundt med i de første klassetrin. Et godt bud på skoletaske til større børn er Satch skoletasker.

Med en Satch skoletaske, får dit barn en god ergonomisk skoletaske, hvor dit barn er sikret en optimal støtte og komfort. Satch skoletasker er en del af Ergobag.

Satchs rygsække og skoletasker kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere.

Til en Satch skoletaske anvendes tekstiler, der er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. På den måde finder plastaffaldet anvendelse påny, og vores naturlige ressourcer skånes.

Satch skoletasker findes i forskellige størrelser, farver og prints, som henvender til både drenge og piger.

Fordele ved at vælge en Satch Sleek skoletaske

Satch Sleek skolerygsæk er en ergonomisk og slank skoletaske til børn fra 8 år (140 til 180 cm). Satch Sleek rygsæk har reguleringssystem så tasken kan indstilles til barnets højde og kan vokse med barnet.

Satch Sleek er en ny sporty skoletaske model der er både slankere og lettere – en mellemting mellem Ergobag og Satch Pack. Satch Sleek har thermo-støbt ryg med ventilationskanaler, der sidder tæt ind til ryggen og giver en behagelig pasform – især for børn som er spinkelt bygget.

Skoletasken er godt organiseret, så det er nemt for skolebarnet at overskue indholdet. Derudover er der en lomme til pc, som sikrer at pc´en godt beskyttet.

Vægt 1100 gr.
Højde 45 cm x Bredde 27 cm x Dybde 15 cm
Volumen 24 liter
Computerrum 27 x 7 x 38 cm

Fordele ved denne skoletaske

  • Ergonomisk rygsækstøtte
  • Reguleringssystem
  • Justerbart brystspænde
  • Hofterem
  • Holder til drikkedunk
  • Pc-lomme

Denne model af Satch skoletasker, kan benyttes af både piger og drenge og findes i flere forskellige flotte farver:

Sleek – Infra Green

Infra Green Sleek skoletaske fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Stoney Mony

Stoney Mony skoletaske fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Hearly pearly

Hearly Pearly Sleek fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Black Bermuda

Black Bermuda Sleek rygsæk fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Phantom

Phantom Sleek rygsæk fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Dark Blue

Dark Blue Sleek rygsæk fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Black

Black Sleek rygsæk fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Blue flowers

Blue Flowers Sleek rygsæk fra Satch
Find den hos Miinto

Sleek – Pink

Pink Sleek skoletaske fra Satch
Find den hos Miinto

Læs også: Satch Match

Læs også: Satch Pack

Indlægget Satch Sleek skoletaske til 2. klasse og op indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.