Tasker og accessories fra det danske mærke Sejr Copenhagen er ved at blive mere populære på det danske marked. Produkterne er lavet af det tykkeste og bedste Vaqueta læder fra Sydafrikansk kvæg, kvæggene går i 2.500 meters højde i Andesbjergene. Hudene fra disse kvæg er yderst udsøgte og pga. den kolde luft fri for insektbid. Bag Sejr Copenhagen står Birgitte Sejrsen, siden sin skoletid også kendt som ’Sejr’. Selve taskerne og de andre produkterne er alle lavet i hånden på en colombiansk fabrik, der er kendt for at tage sig ekstra godt af sine medarbejdere.

Sejr laver tasker og accessories både til mænd og kvinder. Vi har samlet lidt af det spændende udvalg her:

Sejr taskeSejr computertaske – enkelt look med en rå undertone. En fuldstændig enkel computertaske der med sin sorte matte farve tilfører en lidt rå stil, samtidig med at den opfylder alle funktionelle krav til den moderne mand eller kvinde. Overslaget på den holdes fast af 2 kraftige stropper og knapper og under det, er der en stor frontlomme foruden det store rum, der indeholder 2 små sidelommer; den ene med lynlås, 1 holder til nøgler og kuglepen og en polstret lomme til en 13″ PC. Bagpå er der en bred lynlåslomme. Skulderremmen kan justeres og har et kraftigt spænde, som på et bælte. Der medfølger plejemiddel til optimal beskyttelse af det eksklusive Vaqueta skind. Mål: 37 x 30 x 7 cm. Pris 2299,- Se flere billeder og køb den her.

99240011-1-DAGMAR_SHOPPING_BAG_BLACKDagmar shopper fra Sejr i skind. Forrest har den en mindre lomme med lynlåslukning derudover har den et stort rum øverst som ligeledes har lynlåslukning. Modellen har to faste hanke samt en justerbar skulderrem. Mål: 36 x 38 cm. Modellen laves også med pelse. Pris 2899,- Køb den her.

sejr ipad taskeSejr skuldertaske med plads til iPad. En enkel iPad taske til det moderne mennesker der sætter pris på det naturlige. Overslaget holdes fast med en strop og en knap, og under det er der en smal forlomme samt et stort rum med 2 små sidelommer; hvoraf den ene er med lynlås, derudover er der en polstret lomme til en tablet. Bagpå er der en lynlåslomme.
Den kraftige skulderrem kan justeres og endda tages helt af, hvis man ønsker det. Mål: 22 x 27 x 6 cm. Pris 1999,-. Se flere billeder og køb den her.

sejr computertaskeSejr computertaske. Yderst enkelt og stilrent look til en funktionel computertaske i mat sort skind, som den kræsne mand såvel som kvinde vil blive begejstret over. Der er en stor lynlåslomme på forsiden samt en mindre bagpå. Det store rum lukkes med en dobbelt lynlås, der kan lynes lagt ned i begge sider, så det er nemmere at komme til, og samtidig er der stof i siderne, så dine ting ikke falder ud. Indeni er der 2 små sidelommer; den ene med lynlås, 1 holder til nøgler og kuglepen og en polstret lomme til en 15″ PC. Justerbar skulderrem og 2 hanke. Mål: 40 x 30 x 10 cm. Pris 2599,- Se flere billeder og køb den her.

sejr brilleetuiBrilleetui fra Sejr i skind. Et enkelt rum som lukkes med smækbøjle. Mål: 9,5 x 18 cm. Pris 249,-. Køb det her.

Alle de viste produkter fra Sejr Copenhagen finde i forskellige klassiske farver. Se et større udvalg af produkterne fra Sejr hos Carriealong.dk, som har et af Danmarks største udbud af tasker, rygsække og kufferter.

Husk hvis du ved køber tilmelder dig Carriealongs nyhedsbrev, opnår du 10 % rabat i ved første køb på siden.

Indlægget Sejr Copenhagen tasker indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.