Bliv skoleklar med en skoletaske med dinosaur. Er junior vild med fortidsdyr, fosiller og dinosaurus? Så skal skoletasken selvfølgelig være med dinosaur print.

dino skoletaske dinosaurus skoletaske med dinosaur jeva t-rex skoletaske jeva intermediate t-rex skoletaske beckmann roborex skoletaske blå skoletaske med dinosaur
De nyeste skoletasker med dinosaur print på

Turkis Roborex dinosaur skoletaske

Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til de mindste skolebørn. VI kan nævne: Solide polstringer i ryg og på skulderremme, Brystrem og hoftebælte, Rum til drikkeflaske, Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne, Reflekser på alle sider, Regnovertræk i toppen af tasken, Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen, Anatomisk formet rygstykke, Rum til madkasse, God ventilation på ryggen, Rødt Blinklys, Aftagelige kletties og indvendig lomme til tablet. Og det bedste ved denne model er selvfølgelig det flotte (og farlige) motiv af Roborex dinosaur, der pryder fronten af denne turkise skoletaske til drenge med dinosaur i hjertet.

beckmann skoletaske med dinosaur på skoletaske med dino på blå skoletaske med dinosaurus skoletaske bedst i test
Beckmann Roborex skoletaske. Find den hos Arnold Busck

LÆS MERE: Beckmann skoletasker 0.-2. klasse

JEVA Beginners T-rex – skoletaske med dinosaur

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva har de seneste år haft mindst én model med dinosaur print på og det vidner om at dinosaurus er vældig populært, når skoletasken skal vælges i de mindste klasser.

Denne skoletaske med dinosaur er en ergonomisk og god begynderskoletaske. Den har JEVA’s populære foamback-ryg, der støtter barnets ryg præcis hvor den skal. JEVA Beginners T-rex skoletaske vejer kun 911 gram, og kun 1040 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose (der også har et T-rex motiv).

jeva beginners t-rex skoletaske med dinosaur skoletaske med dino grøn skoletaske til drenge
JEVA Beginners T-rex skoletaske er oplagt i 0.-2. klasse. Find den hos Arnold Busck

LÆS MERE: Om JEVA Beginners modellen

JEVA Intermediate med T-rex

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. JEVAs model “Intermediate” der dækker over klassetrin 0. kl – 3. kl.

JEVA intermediate skoletaske med dinosaur er en er funktionel og brugervenlig skoletaske, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag.

jeva intermediate t-rex skoletaske med dinosaur skoletaske med dino på
JEVA Intermediate T-rex skoletaske er oplagt i 0.-3. klasse. Find den hos Arnold Busck

LÆS MERE: Om JEVA Intermediate skoletasker

Jurrassic Park skoletaske med dino på

Hvis junior er vild med dinosaurer er denne skoletaske den sejeste i hele verden! Den er holdt i jordfarver (khaki) der komplimenterer fossilmotivet på forsiden perfekt. Og så har skoletasken flere rum og god plads til bøger, tablet, penalhus, madpakke og så videre. Tasken har et stort rum med masser af plads, et mindre rum foran samt en sidelomme til drikkedunk eller lignende.

jurrassic park skoletaske med dino khaki farvet skoletaske dinosaurus skoletaske
Jurassic Park skoletaske. Find den hos Gucca
TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.