Er dit barn fuldstændig skudt i unicorns / enhjørning og pegasus heste?

Unicorns er meget populære i disse tider og det ses også på udvalget af skoletasker til unge skolepiger med hang til heste og enhjørninger. Vi har samlet de bedste og fineste skoletasker med print eller påsyet heste, enhjørninger eller unicorn. Find en fin unicorn skoletaske her.

unicorn skoletaske enhjørning skoletaske pegasus skoletaske rygsæk med heste skoletaske med hest skoletaske med palietter
Skoletaske med unicorn eller hest som print, med rigtig manke eller med palietter

Bergans pink skoltaske med unicorns

En rigtig lækker og fin mørk pink skoletaske fra Bergans Norway. En smart og praktisk skoletaske fra Bergans der er kåret som testvinder. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse, mere præcist måler 110 – 150 cm. Bergans er et mindre kendt skoletaskemærke, men er meget kendt af friluftsfolket. Bergans er nemlig førende indenfor vandrerygsække og andet til friluftslivet. Denne lyserøde skoletaske fra Bergans rummer 24 liter og hedder en Bergans 2go. Printet hedder “Cerise Pegasus” der henviser til skoletaskens flotte farve og de fine heste med vinger, der pryder forlommen.

bergans skoletaske bedst i test bergans pink skoletaske bergans 2go testvinder bergans unicorn skoletaske bergans enhjørning skoletaske bergans pegasus skoletaske bergans skoletaske med hest
Bergans skoletaske i mørk pink med pegasus heste. Køb den hos Arnold Busck

LÆS MERE: Om Bergans 2go skoletasker

JEVA beginners skoletaske med hest

JEVA Beginners er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Barnet kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag. Denne udgave af en JEVA beginners skoletaske hedder Windy og den består af en sort/turkis og blomstret skoletaske med tilhørende gymnastiktaske. På fronten findes et flet hestemotiv med en manke man kan ae og sætte som man har lyst. JEVA Beginners Windy er navnet på denne flotte skoletaske med hest på fronten. En oplagt skoletaske til hestepige – der snart også skal være skolepige

jeva beginners windy jeva skoletaske til hestepige jeva skoletaske med hest
JEVAs skoletaske med hest. JEVA Beginners Windy Køb den hos Arnold Busck

Beckmanns lilla Unicorn skoletaske

Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene. Denne udgave af en Beckmann skoletaske er med unicorns – en skoletaske med enhjørninger! Og så er den holdt i flotte lilla nuancer, der vil gøre enhver glad, bare ved synet af den. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Og vi er slet ikke i tvivl om at denne Unicorn skoletaske vil blive blandt topsælgerne i 2019.

beckmann lilla unicorn skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år enhjørning skoletaske lilla skoletaske unicorn skoletaske
Lilla Beckmann skoletaske med unicorn. Køb den hos Arnold Busck

Miss Melody skoletaske med palietter

Miss Melody er MÆRKET som alle hestepiger i skolealderen kender til. Miss Melody laver nemlig nogle rigtig flotte ting over temaet “hest”. Denne skoletaske er ingen undtagelse. Skoletasken er blå med en flot hest på fronten. Hesten er lavet i tofarvet palietter der kan skifte mellem sølv og blå, alt efter hvilken vej de vender. Skoletasken byder i øvrigt på 2 gode rum, meshholder til drikkedunk i den ene side og en sidelomme i den anden side. Justerbare remme og prikken over i’et er den fine rosette, der sidder i sidelommen og som kan fungere som nøglering. En rigtig rigtig flot skoletaske hvis man er til heste og palietter.

Miss melody skoletaske med hest skoletaske med heste skoletaske med palietter skoletaske med glimmer
Miss Melody skoletaske med hest i palietter. Find denne skoletaske til hestepige hos Coolshop

JEVA Intermediate med enhjørning

Dette er en JEVA Intermediate skoletaske med printet Cassiopeia. Sagt med andre ord: Dette er en lækker dansk skoletaske for 0. klasse – 3. klasse i lilla og sort med den smukkeste hvide unicorn. Har du en pige der er ved at være klar til skolestart og VILD med unicorns? Så overvej en JEVA Intermediate Cassiopeia som skoletaske.

LÆS MERE: om JEVA Intermediate skoletasker

jeva intermediate cassiopeia skoletaske med unicorn skoletaske med enhjørning
JEVA Intermediate skoletaske med unicorn. 2019 model der kan købes hos Arnold Busck
TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.