Skoletaske til pige – skoletasker i pigefarver (0.kl-2.kl)

Er det ved at være tid til skolestart for familiens prinsesse? Eller kan den gamle skoletaske bare ikke mere? VI har samlet de bedste tilbud på en skoletaske til pige netop her, hvor vi danner overblik over de fineste og bedste bud på skoletasker i pigefarver.

Hvis din prinsesse derhjemme har en stor passion for nogle af idolerne i børnehøjde, så kunne det være du skulle kigge efter en skoletaske med netop idolerne på. Her har vi samlet nogle af de indlæg / artikler vi tidligere har skrevet om:

Frost skoletaske

Violetta skoletaske

Soy Luna skoletaske

Hello Kitty skoletaske

Minnie Mouse skoletaske

Er din prinsesse ikke til idoler, så gå efter en god skoletaske til pige, i en flot farve eller mønster og hvor der er gode rum der passer til din skolepiges behov. Se her hvad du skal være opmærksom på når du køber skoletaske til børn

Vi har nedenfor samlet hvad vi mener er gode bud på en skoletaske til pige i 0. klasse – 2. klasse

skoletaske til pige pigeskoletaske glimmerskoletaske skoletaske med glimmer ticket to heaven skoletaske tilbud

Her ses først JEVAs disco skoletaske. Super bling bling skoletaske fra JEVAs U-turn kollektion. Skoletasken anbefales til 1.-4. klasse. JEVA U-turn disco skoletaske er opstivet og med ergonomisk rigtig ryg. Ryggen er er kraftigt polstret mod kroppen og har fire støttepunkter der kan flyttes op til 7 cm. Det betyder at den sidder perfekt på ryggen! Medfølgende aftagelig sportspose er skjult i låget. Den kan bruges som separat rygsæk. Polstret lomme til tablet eller bærbær pc. Rum til madkasse er isoleret. Både madkasse og drikkedunk medfølger. Madkasse og drikkedunk er naturligvis fri for Ftalater. JEVAs u-turn skoletaske “disco” er selvfølgelig PVC fri og har et hav af gode detaljer. F.eks. har disco skoletasken reflekser på alle sider samt på remmene og en indvendig nøglering og et navneskilt.

En rigtig flot og lækker JEVA skoletaske til pige – kan købes på tilbud her hos KopK

De to mindre billeder er forskellige farver af en skoletaske til pige – fra Ticket to Heavens nyeste kollektion. Det er en funktionel taske i vandafvisende materiale, fuld af smart udstyr. Ticket to Heavens klassiske skoletaske til børn kommer fuldt udstyret med solid, lufttæt madkasse, drikkedunk og gymnastikstaske, og skoletasken har mange praktiske rum, bl.a. et separat rum til bærbar computer og et termorum til madkassen. En Ticket to Heaven-skoletaske er fuld af smarte features og seje detaljer som virkelig giver børn en god oplevelse i hverdagen. Giv dit barn en skoletaske, som føles behagelig mod ryggen, har praktiske rum med plads til alle skolesagerne og solide lynlåse, som er nemme at betjene for barnefingre.

Flotte lækre skoletasker fra Ticket to Heaven fås her hos Gucca

 

 

skoletaske til pige pigeskoletaske lilla skoletaske trolls skoletaske lyserød tilbud

De små billeder er endnu et par eksempler en fin skoletaske til pige – fra Ticket to Heaven, her i grå med lilla stjerner og i lilla med små prikker på.

Ticket to Heaven skoletasker kan med fordel købes hos Gucca

Det store billede er en JEVA beginners skoletaske til pige. Denne udgave er sort med trolde, kendt fra “Trolls” En JEVA beginnders model har gode skulderstropper, brystspænde samt ergonomisk foamback-ryg, som sikrer optimal komfort. Der medfølger en aftagelig gymnastikpose/sportspose på 8 L, der også fungerer som rygsæk, en drikkedunk samt madkasse. Som noget nyt sidste år, valgte Jeva at lave et større madkasserum, så der både er plads til mad og frugt. Desuden er der en separat lomme til penalhus, et isoleret rum til madkassen og reflekser på alle sider, så barnet kan ses i trafikken. Vægt: 900 G. Volume. 15 L. Pris for skoletasken er 599 kr hos KopK

 

Indlægget Skoletaske til pige – skoletasker i pigefarver indeholder affiliatelinks