Soy Luna skoletaske tilbud

soy luna skoletaske tilbud

Har du en vaskeægte Soy Luna fan i huset som skal i skole efter sommerferien? Så er det oplagt at udstyrer hende med en Soy Luna skoletaske og Soy Luna penalhus, så dit barn har sin bedste ven med på tasken. Vi har fundet de bedste bud på en Soy Luna skoletaske tilbud.

Vi har samlet de bedste tilbud på Soy Luna skoletasker i dette indlæg og henviser til de steder der har Soy Luna skoletaske tilbud.

Et lille udpluk af udvalget på Soy Luna skoletaske tilbud

soy luna skoletaske udsalg soy luna skoletaske tilbud soy luna rygsæk soy lune penalhus soy luna skoletaskesæt

F.eks. et Soy Luna skoletaskesæt (det store billede øverst) i sæt 5 dele: Flot skoletaske i super kvalitet med Disneys Soy Luna. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus.

Soy Luna skoletaskerne er fundet på udsalg hos følgende forhandlere:

 

Læs mere her om hvad du skal være opmærksom på når du køber skoletaske til børn i de mindste klasser

Om Soy Luna serien – Jeg er Luna

Soy Luna handler om Luna Valente spillet af Karol Sevilla. Præcis som alle andre i sin alder bor hun hjemme, går i skole og hænger ud med sine venner. Hun har også et deltidsjob på en fastfoodrestaurant, og i fritiden gør hun det, hun elsker allermest: At køre på rulleskøjter, mens hun lytter til musik, som hendes bedste ven Simon har skrevet.

Lunas liv ændrer sig brat, da hun sammen med sin familien flytter fra Mexico til et helt andet land; Argentina.  Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Luna søger tilflugt på sine rulleskøjter, og snart opdager hun rulleskøjtebanen Jam & Roller og dermed en helt ny verden på hjul.

Men spørgsmålet er, om Luna kan tilpasse sin rulleskøjtestil til freestylestilen og dans som de andre i Jam & Roller? I denne nye fase af Lunas liv blomstrer hendes passion for rulleskøjteløb og dans, alt imens hun møder nye venner, bliver forelsket og opdager sit sande jeg.