Ticket to Heaven skoletaske

Er jagten gået ind på skoletaske? Har du/I måske overvejet en skoletaske fra Ticket to Heaven skoletaske? Ticket to Heaven er et dansk mærke som har især er kendt for deres smarte børnetøj. Men gennem de seneste år er Ticket to Heaven også begyndt at blive mere kendte for deres smarte skoletasker i fine print.

Ticket to Heaven beskriver selv deres skoletasker på følgende måde:

Med en Ticket to Heaven skoletaske får din pige eller dreng en funktionel taske i vandafvisende materiale, fuld af smart udstyr. Ticket to Heavens klassiske skoletaske til børn kommer fuldt udstyret med solid, lufttæt madkasse, drikkedunk og gymnastikstaske, og skoletasken har mange praktiske rum, bl.a. et separat rum til bærbar computer og et termorum til madkassen. En Ticket to Heaven-skoletaske er fuld af smarte features og seje detaljer som virkelig giver børn en god oplevelse i hverdagen. Giv dit barn en skoletaske, som føles behagelig mod ryggen, har praktiske rum med plads til alle skolesagerne og solide lynlåse, som er nemme at betjene for barnefingre.

 

ticket to heaven skoletaske ticket to heaven junior skoletaske ticket to heaven rygsæk lyserød skoletaske skoletaske i pigefarver ticket to heaven 2018 modeller

Ticket to Heaven skoletaske – 2018 modeller

Anbefales til 0-2 klasse (5-8 år)

Super sej og praktisk skoletaske fra ‘Ticket To Heaven’ med tilhørende gymnastikpose, madkasse og drikkedunk. Tasken har en rå grå farve, og er pyntet med hvide stjerner. Skoletasken kan desuden trodse både vind, vejr og mørke, da den er vandafvisende og udstyret med reflekser.

Tasken er super rummelig, da den byder på et separat rum til madkassen, beholder til drikkedunk, lille lomme på siden, separat lomme til penalhus, stort rum i midten og lille lomme i den øverste lukke-flap.

Skoletasken har ergonomisk formet ryg som passer skolebarnet korrekt og justerbare skum-stropper med rem som kan spændes om brystet, for at undgår overbelastning og sikre ultimativ komfort.

100% vandafvisende polyester, Dull Oxford. Ticket to Heaven skoletaske måler 24 x 10 x 36,5 cm. 

Ticket to heaven skoletaskerne er smarte i farvene og pga den gode organisering er de nemme for børnene at holde styr på.

 

Du kan med fordel købe en ticket to heaven skoletaske hos kids-world.

 


(Indlægget indeholder affiliatelinks)

Tidligere modeller fra Ticket to Heaven

Ticket to heaven skoletaske tilbud Ticket to heaven taske ticket to heaven skoletaske udsalg tivket to heaven 2017

ticket to heaven 2017 ticket to heaven skoletaske tilbud

TTH15PIGER

 TTH15DRENGE