Er din datter vild med TOP Model universet og klar til skolestart?

TOP Model har et fantastisk kreativt univers og fine kreative ting, der gør det sjovt for piger at tegne, male og lave små kreative projekter. TOP Model består af 13 piger, der alle hver især har deres egen stil og smarte udseende, som på skift pryder de mange forskellige TOP Model ting og artikler. De har alle vidt forskellige personligheder, hvilket gør det nemt for alle piger at finde mindst én af modellerne at identificere sig med. De 13 piger der tilsammen udgør TOP Model interesserer sig for mode og skønhed og så betyder venskab, musik og kreativitet meget for alle TOP Modellerne.

Nogle af de mest populære TOP Models produkter er kreative bøger og malebøgerne med piger, hvor den kreative blot skal tegne tøjet eller klippe det ud efter egne kreative designs. TOP Model er en sjov og sød måde at starte en interesse for mode, tøj, skønhed og kreative håndarbejdsprojekter.

TOP Model skoletaske

Et andet populært TOP Model produkt er en TOP Model skoletaske. En skoletaske er en form for accesorie for den helt unge skolepige. Vi ser meget ofte af skoletasken viser noget om barnets hobby eller interesser. Derfor ser vi at fodbold skoletasker og Fortnite skoletasker hitter blandt drengene, mens pigerne er vilde med Unicorn skoletasker eller en TOP Model skoletaske, som dem vist nedenfor.

top model skoletaske topmodels skoletaske topmodels rygsæk lilla top model skoletaske pink top modelskoletaske
STORT udvalg af TOP model skoletaske

Værd at vide om TOP Model skoletaskerne

På fronten af TOP Model skoletaskerne, findes et TOP Model motiv. En TOP Models skoletaske er lilla eller lyserød og så har de 2 store rum og 2 lommer på siderne (er velegnet til drikkedunk eller lign.,den ene af dem har en klap med velcro). I det stor rum til bøger er der en ekstra lomme, til at holde styr på mindre ting eller beskytte en tablet.

TOP Model skoletasker har fast bund og bagsiden har solide bløde justerbare skulderremme. TOP Models Skoletaske er forsynet med reflekser i toppen og på bære remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bære rem + en strop hvis tasken skal hænge. Skoletasken fra TOP Model har kraftige lynlåse hvor der er en lilla strop.

TOP Model skoletasker er en skoletaske til piger der går i 1. klasse til 4. klasse. Den vejer 980 gram og kan rumme ca. 20 liter.

Blå TOP Model skoletaske med Fantasy Ballet motiv

En flot TOP Model rygsæk i navyblå med den yndigste FANTASY Model Ballet som motiv. Bag hende findes en metallisk glitter baggrund der gør at skoletasken er med glimmer, glitter og et flot motiv. SKoletasken har 2 gode rum og sidelommer der både er rummelige og praktiske. Alt i alt en let skoletaske med massere af flotte og praktiske detaljer og som er ergonomiske korrekt med polstreret ryg og justerbare skulderremme.

top model skoletaske med glimmer og top model fantacy motiv top model ballet skoletaske
TOP Model Fantasy Ballet skoletaske i mørkeblå. Find den hos Gucca

Follow your Dreams skoletaske

Ergonomisk korrekt rygsæk i flot, navyblåt TOPModel Friends design. Tasken har to store rum samt en mindre indvendig og to udvendige sidelommer. Ryggen er polstret og har solide, bløde og justerbare skulderremme. På toppen er der en kraftig bærerem samt en strop, når tasken skal hænges op. Skoletasken har desuden kraftige lynlåse, forstærket bund for god stabiliet, masser af reflekser flot integreret i designet samt andre flotte og praktiske detaljer.

TOp model rygsæk blå
TOP Model “Follow your dreams” rygsæk i mørkeblå. Find den hos Arnold Busck

Lyserød TOP Model rygsæk

Super sød TOP Model rygsæk der er oplagt som skoletaske i 1. klasse – 4. klasse. Skoletasken er lyserød med et TOP Model Friends motiv. Vi er sikre på at denne model vil blive et stort hit i år.

Top model rygsæk pink
Lyserød TOP Model rygsæk. Find den hos CoolShop

Pink Friends skoletaske

Super sød TOP Model rygsæk der er oplagt som skoletaske i 1. klasse – 4. klasse. Skoletasken er lyserød med et TOP Model Friends motiv. Vi er sikre på at denne model vil blive et stort hit i år.

pink TOP MODEL rygsæk friends skoletaske
Pink TOP Model skoletaske med Friends motiv. Find den hos CoolShop

TOP Model skoletaske med palietter

Skøn skoletaske i blå og lilla farver med tern og et finurligt smiley motiv i palietter. Vi kender flere piger i 2. og 3. klasse der ønsker sig netop denne model.

TOP MODEL smiley lilla tern skoletaske
Lilla TOP Model rygsæk med tern og smiley i Palietter. Find den hos Gucca

Pink skoletaske med palietter

Er datteren til pink og palietter? Kan det ikke blive bling bling, glitter og shine nok? Så er dette et godt bud på en piget skoletaske fra TOP Model med stjerne motiv i vendbare palietter.

TOP Model stjerne skoletaske med palietter
Pink skoletaske med palietter og stjernemotiv fra TOP Model. Find den hos CoolShop

LÆS OGSÅ: Unicorn skoletaske til Unicorn piger der er klar til skolestart

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.