trunki kuffert trunki børnekuffert kuffert barn kan sidde påtrunkiMangler du/I også en kuffert til familiens mindste, måske kunne denne være en oplagt mulighed. Super smart børnekuffert fra mærket Trunki. Sådan beskrives en Trunki børnekuffert på babygears.dk:

“Dette er ikke blot en almindelig kuffert. Trunki gør det nemmere og sjovere at rejse med børn. Kør en tur på Trunki, som underholdning. Sid på Trunki og hvil benene. Træk børnene en tur, mens de sidder over skrævs på kufferten og bruger hornene til at styre/holde fast med. “

Ved at udstyre de mindste med en Trunki børnekuffert, gør man det til en sjovere oplevelse at rejse. Ikke nok med kufferterne er fine og farverige, så er de lavet så smarte at barnet kan sidde på kufferten og blive trukket af forældrene. Samtidig med kan de små opbevare deres legetøj i kufferterne. Det er da smart. Kufferten er forholdsvis let og vejer kun 1,7 kg. Materialet er slagfast plast og kufferterne fra Trunki har 5 års garanti. Det anbefales at kufferten tages med som håndbagage ved flyrejse, hvilket også gør det sjovere for barnet. Men ellers er kufferten kraftig nok til at kunne blive checket ind. Der er integreret kuffertmærke til barnets navn. Mål på Trunki kuffert: 46 x 20 x 31 cm. Volume; 18 Liter.

Priserne ligger fra 388,- og opefter. Se flere billeder af de smarte børnekufferter fra Trunki her.

Se også indlæg om andre børnekufferter

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.