Tsa_kuffertl_s_3

TSA-lås???

Hvad er en TSA-lås for noget og er det overhovedet nødvendigt?

Ja, hvis du ønsker at rejse til USA og gerne vil låse din kuffert. Ved indrejse til USA er det et lovkrav at kufferten er udstyret med en TSA-lås. I USA er der en større sikkerhed omkring al bagage. En TSA-lås sikrer at tolderne kan tjekke din bagage uden at skulle ødelægge din lås på kufferten, eller skære din kuffert op. Du kan genkende en TSA-lås på det lille røde ikon på låsen. En del kufferter har efterhånden TSA-låsen indbygget, ellers kan man også købe dem til at sætte på kufferten. TSA-låsen kan købes herHvis tolderne vælger at lave en kontrol på din kuffert, vil de typisk ligge en besked eller på anden måde gøre opmærksom på at de har været i den.

Det er ind til nu ikke så mange lande i verden, der har valgt at indføre krav om TSA-lås. Men i takt med at sikkerhedsforanstaltningerne konstant forbedres i kampen mod forebyggelse af terror, er vi slet ikke i tvivl om, at vi i fremtiden vil se flere lande der indfører kravet. Derfor kan vi kun anbefale vores læsere at skifte til en TSA-lås.

Indlægget Tsa-lås indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.