Violetta skoletaske

Violetta er blevet det helt store hit blandt den yngre generation. Violetta er en argentinsk drama serie udviklet af Disney Channel, serien vises på Disney Channel i hele verden. Violetta fortæller historien om en musikalsk talentfuld teenager, der vender tilbage til sit fødeby Buenos Aires, Argentina med sin far efter at have boet flere år i Europa. Hun prøver at finde hendes vej i livet samtidig med at hun skal takle alle problemerne med at blive voksen. Serien er et kæmpe hit og derfor bliver der også lavet en del merchandise med Violetta. Vi har tidligere skrevet om Violetta produkterne fra Samsonite, som har et rigtig fint udvalg til gode priser. Har du ikke tidligere læst indlægget, kan du læse det her.

Men er jagten nu gået ind på en skoletaske med Violetta til familiens yngste, så har vi fundet dette sæt frem:

violetta skoletaske, skoletaske med violetta, violetta skoletaskesæt, skoletaskesæt med 5 dele

Violetta skoletaske sæt med 5 dele. Skoletaske sættet indeholder skoletaske, gymnastiktaske, pung plus 2 forskellige penalhuse, det hele er selvfølgelig i matchende farve. Letvægts skoletaske i lækker kvalitet og flot design, med rammekonstruktion og slagfast bund. Tasken er ergonomisk formet med åndbar rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale.Det smarte låg åbnes med trykknappen på fronten og giver barnet et godt overblik over skoletaskens indhold. Måler: 40x38x20 cm. Vol. 18 L.

Violetta skoletaske med 5 dele, pris 898,- (før 1099,-) Køb her.

Violetta skoletasken er fundet på eurotoys hjemmeside, hvor det er også er muligt at købe andre spændende produkter med Violetta bl.a. høretelefoner, makeupbog, paraply, smykkeskrin, sengesæt og meget mere. Se hele udvalget her.

 

violetta skoletaske, skoletaske med violetta, rygsæk violetta, lilla skoletaske

Violetta rygsæk der er rummelig nok til at fungere som skoletaske. Violetta skoletaske med flot Violetta print og fine friske farver. Skoletasken indeholder to gode rum der begge kan lukkes med lynlås. Remmene er justerbare så den kan indstilles helt korrekt til barnets ryg. Violetta skoletaske er fundet her på tilbud hos magiske “The Fairytale Company” 

 

violetta hardbag skoletaske, violetta skoletaske, skoletaske med violetta, violetta skoletaske tilbud

Super flot designet skoletaske med Violetta. Violetta skoletaske tilbud! Tasken har et stort todelt rum med plads til bøger og tabletten. Ydermere har den et stort frontrum samt en stor siddelomme, alle med lynslås lukning. Tasken har ergonomisk ryg samt justerbare skulderstropper og en solid hank øverst. Skoletaske med Violetta måler 37 x 29 x 17 cm og vejer ca 700 g. Den er fundet på udsalg hos Eurotoys her

 

samsonite violetta skoletaske, skoletaske med violetta, lilla skoletaske, lilla skoletaske tilbud

Samsonite Violetta skoletaske til piger hvor glimmer, blomster og lyserødt stadig er et hit. Violetta skoletaske fra Samsonite er en rummelige rygsæk. Den er super fin og ‘piget’ og passer til piger på omkring 6-11 års alderen. Den er ikke bare flot i printet, den har også reflekser i glimmeret, der udover at være en flot detalje også giver ekstra sikkerhed, hvis barnet færdes i trafikken med den på. Den kan bruges som en ‘almindelig’ rygsæk, når hun skal på tur eller som et alternativ til den mere ‘traditionelle’ skoletaske. Den har en frontlomme samt et stort rum; begge lukkes med lynlås. Håndtag i toppen, brystspænde samt polstrede skulderstropper og ryg. Den måler 31 x 42 x 23 cm og kan indeholde 23 liter.

 

vio

violetta skoletaske sæt

 

(Indlægget indeholder affiliatelinks)