Der er en Barcelona fan på hjemadressen, som kun ønsker sig en Barcelona skoletaske?

Så er du havnet det rette sted! FC Barcelona har fans overalt i verdenen og åbenbart også hjemme hos Jer. Messi og de andre drenge med har hjemmebane på Nou Camp er også verdens bedste! FC Barcelona skoletaske findes i mange design og både i de karakteristiske blå og røde farver – men også i sort hvid.

Når jagten går ind på en skoletaske til skolebarnet, så tager barnet ofte udgangspunkt i sine ynglingsfarver, sin ynglingsbeskæftigelse, sport eller hobby. På den måde afspejler skoletasken barnets interesser. Hvis det bedste barnet ved er at spille fodbold og ynglingsholdet er FC barcelona, så vil en Barcelona skoletaske, i den grad, gøre stor lykke.

barcelona skoletaske barcelona rygsæk
STORT Udvalg af FC Barcelona skoletasker

FCB rygsæk

Fin og enkel FCB rygsæk med ét stort rum og netlommer i siden til drikkedunk. Hank øverst til at hænge rygsækken.

Barcelona rygsæk
Barcelona rygsæk. Find den hos MMSport

Sort/hvid Barcelona rygsæk

Flot sort FC Barcelona rygsæk med to rum og flot logo, både i sort og hvid og et logo i farver øverst. Rummelig skoletaske til en Barcelona skoleelev.

sort barcelona skoletaske
Sort hvid FC Barcelona skoletaske. Find den hos MMSport

FC Barcelona skoletaske

Skøn kvalitetstaske med de kendte Barcelona farver. Denne Barcelona skoletaske har to gode rum, netlommer i siderne, justerbareremme og mange flere skønne detaljer.

FCB skoletaske barca rygsæk
FCB skoletaske. Find den hos MMSport

Stor Barcelona rygsæk

Ekstra stor rygsæk der med fordel kan anvendes som skoletaske. Tasken er stor og kan sagtens bruges af voksne FC Barcelona fans!

fc barcelona rygsæk fc barcelona skoletaske barcelona rygsæk til voksne
STOR Barcelona skoletaske. Find den hos CoolShop

Klassisk sort Barcelona rygsæk

Flot klassisk skoletaske i sort og enkelte FCB detaljer. Rygsækken er oplagt hvis man ikke er til for meget blå og rødt.

Sort rygsæk sort skoletaske til barcelona fans gave til barcelona fans skoletaske til fodbolddreng
Sort skoletaske med FCB detaljer. Find den hos CoolShop

Flot Barcelona skoletaske

Det er lige sådan en Barcelona skoletaske skal se ud ik? Denne model er vi svært glad for og det er også en meget populær model og Barcelonafans der er skoleklar! Skoletasken lever op til kravene til en skoletaske, både kravene hos mor og far og den lille Barca fan!

fc barcelona skoletaske
Fc Barcelona skoletaske. Find den hos CoolShop

FCB rygsæk

Fin skoletaske i FCB farver med et stort rum og en mindre forlomme. Begge lukkes med lynlås.

Luksus Barcelona skoletaske

Luksus skoletaske til unge i de fine Barca farver. Denne FCB skoletaske har to sidelommer, et adskilt computerrum der kan indeholde 15,6″ pc, samt to rum til skolebøger mv. En rigtig lækker skoletaske til de Barca fans der ikke går på kompromis med kvaliteten.

skoletaske til unge fc barcelona fans
Skoletaske til unge barca fans. Find den hos CoolShop

LÆS OGSÅ: Fodbold skoletaske

LÆS OGSÅ: Om FC Barcelona høretelefoner, spillertrøjer og FCB sengetøj

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.