Beckmann skoletasker er nogle af de bedste skoletasker i verden.

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske

Til en Beckmann skoletaske hører en Beckmann gymnastiktaske med, der kan sættes fast på skoletasken. Gymnastikposen matcher skoletasken og skal købes seperat.

Beckmann gympose Beckmann gymnastiktaske Beckmann sportstaske beckman gymnastiktaske 2019 modeller
Beckmann gymnastikpose – passer til Beckmann skoletaske 2019

Værd at vide om Beckmann gymnastikpose.

Gymnastiktasken fra Beckmann er oplagt skoletaske tilbehør. Gymnastikposen, eller gymnastiktasken, kan nemt klikkes på taske, så barnet altid husker at få gymnastik og sportstøjet med i skole og hjem igen.

Gymnastiktasken kan også bruges seperat og er dermed oplagt at have med til fritidsinteresser, eller udflugter, hvor skoletasken er for voldsom at anvende.

Gymnastiktasken fra Beckmann har brystrem og refleks på alle sider, så barnet er sikkert i trafikken, på mørke vintereftermiddage.

Forrest på Beckmann gymnastikpose, findes et lille rum der lukkes med lynlås. Rummet er oplagt til buskort og nøgler. Det store rum lukkes med en lynlås der går langt ned i begge sidder. Dette skaber det bedste overblik for barnet og det gør det nemmere for barnet at pakke gymnastiktasken.

Tasken måler 37,5 cm x 14 cm x 26 cm og kan rumme 12 liter

Beckmanns fodbold gymnastiktaske

Når skoletasken til drenge skal vælges, er det mange gange drengenes største hobby som afspejles ved valg af skoletaske. En fodbold skoletaske er både sej at se på og samtidig med udstråler den hvilken sport man er interesset i. Her ses Beckmann gymnastiktaske der matcher Beckmann “champion” skoletasken.

Beckmann gymnastiktaske fodbold 2019 champion Beckmann gympose fodbold champion Beckmann gymnastikpose fodbold champion
Beckmann gymnastiktaske “Champion”. Køb den hos Jollyroom

Ninja gymnastiktaske fra Beckmann

Mange børn forbinder nok ninjaer med Ninjago fra Lego, som har været det store hit hos børn i de seneste årti. Men faktisk er ninjaer et levn fra den japanske kultur. En ninja er nemlig oprindeligt en person der er oplært i den japanske kampkunst ninjutsu (“kunsten at holde sig skjult”), en slags spion, især kendt fra shogun- og samuraitiden, men med rødder længere tilbage. Ninjaernes opgaver var/er at udspionere fjenden og kunne placere sig på strategiske overlegne steder. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske. Her ses gymnastikposen der matcher Beckmann “Ninja” skoletasken.

Beckmann Ninja gympose Beckmann Ninja gymnastiktaske Beckmann Ninja sportstaske Beckmann Ninja tilbehør til skoletaske
Beckmann gymnastiktaske “ninja”. Køb den hos Jollyroom

Blå dinosaurus gymnastiktaske

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Så er der vist ingen tvivl om at skoletaske skal være en sej en af slagsen med dinosaurus på. Her ses Beckmann gymnastiktaske der matcher Beckmann “roborex” skoletasken.

Beckmann roborex gymnastiktaske Beckmann dinosaurus gympose Beckmann skoletaske tilbehør blå dino skoletaske gympose
Beckmann gymnastiktaske “robotex”. Køb den hos Jollyroom

Lilla unicorn gymnastikpose

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Og vi er slet ikke i tvivl om at denne Unicorn skoletaske vil blive blandt topsælgerne i 2019. Her ses Beckmann gymnastiktaske der matcher Beckmann “unicorn” skoletasken.

Beckmann unicorn gymnastikpose Beckmann enhjørning gymnastiktaske Beckmann unicorn skoletaske tilbehør 2019
Beckmann gymnastiktaske “Unicorn”. Køb den hos Jollyroom

Pink gymnastikpose med venner fra skoven

En pink skoletaske passer perfekt til pigen der elsker pink. Skoletasken er med mange fine detaljer såsom en bambi, en kanin og sommerfugle trykt på forlommen. Denne skoletaske er uden tvivl en skoletaske der vil falde i smag hos mange piger. Her ses Beckmann gymnastiktaske der matcher Beckmann “forrest friends” skoletasken.

Beckmann forrest friends gympose Beckmann forrest friends taske 2019 model
Beckmann gymnastiktaske “Forrest Friends”. Køb den hos Jollyroom

LÆS OGSÅ: Beckmanns matchende penalhus

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: LEGO skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.