I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen.

Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene.

beckmann skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg
Beckmann skoletasker til børn 0. klasse – 2. klasse

Værd at vide om Beckmann skoletaske

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen.

Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske.

Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm og kan rumme 22 liter. Gymnastiktasken medfølger ikke, men den kan tilkøbes.

Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til de mindste skolebørn.

 • Solide polstringer i ryg og på skulderremme.
 • Brystrem og hoftebælte
 • Rum til drikkeflaske
 • Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne.
 • Reflekser på alle sider
 • Regnovertræk i toppen af tasken
 • Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen.
 • Anatomisk formet rygstykke
 • Rum til madkasse
 • God ventilation på ryggen
 • Rødt Blinklys
 • Aftagelige kletties
 • Indvendig lomme til tablet

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

Havfrue skoletaske fra Beckmann

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint havfruemotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne. Fås også i lilla!

skoletaske havfrus skoletaske mermaid skoletaske beckmann turkish havfrue skoletaske
Find Mermaid skoletasken fra Beckmann – her hos Jollyroom

Space invation – skoletaske fra Beckmann

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint rummotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

robot space skoletaske beckmann rumraket skoletaske nasa skoletaske fra beckmann
Beckmann space skoletaske. Find den hos Jollyroom

Fodbold skoletaske fra Beckmann

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint sportsmotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. 

beckmann champion blå fodbold skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år
Beckmann Pet skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse. Køb den hos Jollyroom

Beckmann skoletaske “Pet”

Skoletasker med dyr plejer altid at være et hit og denne udgave af Beckmann skoletasken med både en kat og hund på og teksten “best friends”, vil uden tvivl gå direkte ind i mange pigehjerter, når skoletasken skal vælges.

beckmann pet skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år
Beckmann Pet skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Jollyroom

Ninja skoletaske fra Beckmann

Mange børn forbinder nok ninjaer med Ninjago fra Lego, som har været det store hit hos børn i de seneste årti. Men faktisk er ninjaer et levn fra den japanske kultur. En ninja er nemlig oprindeligt en person der er oplært i den japanske kampkunst ninjutsu (“kunsten at holde sig skjult”), en slags spion, især kendt fra shogun- og samuraitiden, men med rødder længere tilbage. Ninjaernes opgaver var/er at udspionere fjenden og kunne placere sig på strategiske overlegne steder. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske.

beckmann skoletaske ninja skoletaske sort skoletaske tiger skoletaske 0 klasse
Beckmann Ninja skoletaske. Find den hos Jollyroom

Blå dinosaurus skoletaske

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Så er der vist ingen tvivl om at skoletaske skal være en sej en af slagsen med dinosaurus på.

beckmann blå dinosaur skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år
Beckmann dinosaur skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Jollyroom

Lilla unicorn skoletaske

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Og vi er slet ikke i tvivl om at denne Unicorn skoletaske vil blive blandt topsælgerne i 2019.

beckmann lilla unicorn skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år enhjørning skoletaske lilla skoletaske unicorn skoletaske
Beckmann enhjørning skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Miinto

Pink skoletaske med venner fra skoven

En pink skoletaske passer perfekt til pigen der elsker pink. Skoletasken er med mange fine detaljer såsom en bambi, en kanin og sommerfugle trykt på forlommen. Denne skoletaske er uden tvivl en skoletaske der vil falde i smag hos mange piger.

beckmann forrest friends pink skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år
Beckmann forrest friends skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Miinto

LÆS OGSÅ: Beckmanns matchende penalhus

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: LEGO skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.