I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Og det et der mange gode grunde til.

Beckmann er det norske svar på danske JEVA. Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene. Her har vi fokus på Beckmanns skoletaske til dreng:

skoletaske dreng tilbud beckmann skoletaske 0 klasse dreng
Beckmann skoletasker til drenge

Værd at vide om Beckmann skoletaske

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen.

Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske.

Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm og kan rumme 22 liter. Gymnastiktasken medfølger ikke, men den kan tilkøbes.

Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til de mindste skolebørn.

 • Solide polstringer i ryg og på skulderremme.
 • Brystrem og hoftebælte
 • Rum til drikkeflaske
 • Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne.
 • Reflekser på alle sider
 • Regnovertræk i toppen af tasken
 • Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen.
 • Anatomisk formet rygstykke
 • Rum til madkasse
 • God ventilation på ryggen
 • Rødt Blinklys
 • Aftagelige kletties
 • Indvendig lomme til tablet

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

Team Tiger – fodboldskoletaske fra Beckmann

En sej rygsæk fra Beckmann med et sejt tiger og fodbold motiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

tiger skoletaske sort skoletaske beckmann skoletaske bedst i test fodbold skoletaske
Sort fodbold skoletaske fra Beckmann – Find den hos Jollyroom

Robo-dino skoletaske i blå

Rygsækken har flere stropper og remme, der gør det nemt at justere den til dit barns ryg. Denne rygsæk på 22 liter er kompatibel med den mindre model fra Beckmann på 12 liter (købes separat), som kan monteres på den større taske. Alt i alt en perfekt taske til gymnastik eller eventyr!

robot dino skoletaske dinosaur skoletaske blå skoletaske til drenge skoletaske til dreng 0 klasse
Robo-dino skoletaske i blå – Find den hos jollyroom

Sort ninja skoletaske til seje drenge

En flot rygsæk med sejt ninja motiv fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen. Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

ninja skoletaske til drenge beckmann sort skoletaske ninga tiger 0 klasse skoletaske på tilbud
Sort Ninja skoletaske til drenge – Find den hos Jollyroom

Beckmann Ninja skoletaske

Skoletasker med ninja plejer altid at være et hit og denne udgave af Beckmann skoletasken med både en tiger og ninjaer på. Den vil uden tvivl gå direkte ind i mange drengehjerter, når skoletasken skal vælges.

sort skoletaske tilbud ninja skoletaske dreng skoletaske udsalg
En anden ninja skoletaske – på tilbud – Find den hos Jollyroom

Dino skoletaske til dreng

En sej skoletaske til dreng, fra Beckmann med sejt motiv af en robot dino. Ryggen er af fremragende kvalitet og har flere smarte detaljer og funktioner, fx en separat lomme til din tablet. Tasken er på hele 22 liter og designet til, at få en tung last til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

turkis skoletaske til drenge 0 klasse robo dino skoletaske tilbud
Endnu en robo-dino skoletaske. Denne i turkis og på tilbud. Find den hos Jollyroom

Space skoletaske

Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med modellen på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske.

Skoletaske til dreng – med rumskib og astronaut

Vild med Nasa, månelanding og rumskibe? En fascineret mange drenge har og de seneste år, er det en voksende trend at interessere sig for rummet. Find denne rumskib skoletaske fra Beckmann her.

beckmann 2020 skoletaske mørkeblå skoletaske 0 klasse rumskib skoletaske space nasa skoletaske bedst i test skoletaske til drenge
Rumskib skoletaske anno 2020 – Find den hos Jollyroom

Benzin i blodet? Skoletaske til dreng med fart på!

En blå skoletaske passer perfekt til drengen der elsker biler. Skoletasken er med mange fine detaljer såsom en racerbil og en superhelt trykt på forklappen. Denne skoletaske er uden tvivl en skoletaske der vil falde i smag hos mange drenge.

bil skoletaske cars skoletaske racerbil skoletaske formel1 skoletaske blå skoletaske til dreng beckmann skoletaske
Find supercar skoletasken i blå – Her hos Jollyroom

Endnu en ninja skoletaske – på tilbud

En flot rygsæk med sejt motiv med ninja – fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen.

ninja skoletaske sort skoletaske til dreng
Endnu en ninja skoletaske til drenge – på tilbud. Find den hos Jollyroom

superhelt skoletaske til skolestart

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint supeerhelte motiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

superhelt skoletaske actionman skoletaske hero skoletaske grå blå skoletaske til drenge 0 klass
Find suprhelte skoletasken til drenge – her hos Jollyroom

Skoletaske til dreng – Fodbold skoletaske

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint sportsmotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

fodbold skoletaske beckmann skoletaske blå fodbold skoletaske til drenge
Fodbold – champion skoletaske til de bedste fodbolddrenge. Find den hos Jollyroom

Skoletaske til dreng – roboman skoletaske

En sej rygsæk fra Beckmann med sejt motiv af roboman. Ryggen er af fremragende kvalitet og har flere smarte detaljer og funktioner, fx en separat lomme til din tablet. Tasken er på hele 22 liter og designet til, at få en tung last til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

skoletaske roboman superhelt skoletaske sort skoletaske til drenge beckmann 2020 skoletaske
Roboman skoletaske – find den hos Jollyroom

Fodbold skoletaske på udsalg

En flot rygsæk med sejt fodbold motiv fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen.

blå fodbold skoletaske til drenge skoletaske tilbud
Stribbede fodboldskoletaske fra Beckmann – find den hos Jollyroom

LÆS OGSÅ: Beckmanns matchende penalhus

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: Endnu flere Beckmann skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.