I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Og det et der mange gode grunde til.

Beckmann er det norske svar på danske JEVA. Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene. Her har vi fokus på Beckmanns skoletaske til pige:

bedste skoletaske til skolestart pige beckmann skoletaske til pige 0 klasse skoletaske tilbud

Værd at vide om Beckmann skoletaske

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen.

Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske.

Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm og kan rumme 22 liter. Gymnastiktasken medfølger ikke, men den kan tilkøbes.

Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til de mindste skolebørn.

 • Solide polstringer i ryg og på skulderremme.
 • Brystrem og hoftebælte
 • Rum til drikkeflaske
 • Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne.
 • Reflekser på alle sider
 • Regnovertræk i toppen af tasken
 • Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen.
 • Anatomisk formet rygstykke
 • Rum til madkasse
 • God ventilation på ryggen
 • Rødt Blinklys
 • Aftagelige kletties
 • Indvendig lomme til tablet

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

Havfrue skoletaske fra Beckmann

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint havfruemotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne. Fås også i lilla!

skoletaske havfrus skoletaske mermaid skoletaske beckmann turkish havfrue skoletaske
Find Mermaid skoletasken fra Beckmann – her hos Jollyroom

En anden havfrue skoletaske

Rygsækken har flere stropper og remme, der gør det nemt at justere den til dit barns ryg. Denne rygsæk på 22 liter er kompatibel med den mindre model fra Beckmann på 12 liter (købes separat), som kan monteres på den større taske. Alt i alt en perfekt taske til gymnastik eller eventyr!

lyseblå skoletaske til piger havfrue skoletaske mermaid skoletaske bedste skoletaske bedst i test skoletaske

Find Mermaid skoletasken fra Beckmann i lyseblå – her hos Jollyroom

3. havfrue skoletaske – i lilla

En flot rygsæk med sejt havfrue motiv fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen. Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

lilla havfrue skoletaske til pige luksus skoletaske lilla mermaid skoletaske havfrue skoletaske skolestart
Lilla havfrue skoletaske – Find den hos Jollyroom

Beckmann skoletaske “Pet”

Skoletasker med dyr plejer altid at være et hit og denne udgave af Beckmann skoletasken med både en kat og hund på og teksten “best friends”, vil uden tvivl gå direkte ind i mange pigehjerter, når skoletasken skal vælges.

beckmann pet skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år
Beckmann Pet skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Jollyroom

Ballerina skoletaske fra Beckmann

En sej skoletaske til pige, fra Beckmann med fint motiv af en smuk ballerina. Ryggen er af fremragende kvalitet og har flere smarte detaljer og funktioner, fx en separat lomme til din tablet. Tasken er på hele 22 liter og designet til, at få en tung last til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

beckmann skoletaske lilla skoletaske 0 klasse ballerina skoletaske bedst i test skoletaske

Beckmann Ballerina skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Jollyroom

Dyrevenner skoletaske

Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med modellen på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske.

lyseblå skoletaske skolestart blå skoletaske til piger beckmann skoletaske

Beckmanns dyrevenner skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Jollyroom

Lilla unicorn skoletaske til pige

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Dette er en topsælgende skoletaske til skolestart!

beckmann unicorn skoletaske til piger enhjørning lyserød skoleetaske

Beckmanns Unicorn skoletaske til børn i 0. klasse – 2. klasse.
Køb den hos Jollyroom

Pink skoletaske til pige med venner fra skoven

En pink skoletaske passer perfekt til pigen der elsker pink. Skoletasken er med mange fine detaljer såsom en bambi, en kanin og sommerfugle trykt på forlommen. Denne skoletaske er uden tvivl en skoletaske der vil falde i smag hos mange piger.

beckmann forest friends skoleetaske til piger rød skoletaske til skolestart 0 klasse skoletaske bedst i test
“Forrest Friends” skoletaske til skolestart. Find den hos Jollyroom

Fe skoletaske i lilla

En flot rygsæk med sejt motiv med feen Alva – fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen.

fe skoletaske til pige beckmann skoletaske bedste skoletaske i test lilla skoletaske til pige 1 klasse
Fe skoletaske til pige – Find den hos Jollyroom

Lilla eventyrlig skoletaske til skolestart

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint alfemotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

beckmann alva skoletaske 0 klasse 1 klasse lilla skoletaske til piger fe skoletaske
Alfedesign på verdens bedste skoletaske – find den hos Jollyroom

LÆS OGSÅ: Beckmanns matchende penalhus

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: Endnu flere Beckmann skoletasker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.