Er du/I på jagt efter en god skoletaske til 2. klasse og opefter? Beckmann Sport Junior skoletaske er et godt bud. Tasken er mere sporty i designet.

I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Den mest kendte er Beckmann classic skoletaske, men Beckmann Sport Junior skoletaske er de senere år blevet mere populære hos større skolebørn.

Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene.

beckman sport junior skoletaske, beckmann skoletasker 2019, beckmann skoletaske til piger 2019, beckmann skoletaske til drenge 2019, drenge skoletasker 2019, pige skoletasker 2019, sporty skoletaske,

Værd at vide om Beckmann Sport Junior skoletaske

Sport Junior er en mere sporty rygsæk/skoletaske, med lynlås i toppen. Den har gode polstringer, et stilrent design og høj funksionalitet. Hoftebælte og brystrem, samt aluminiumstang i ryggen giver en stabil og god bærekomfort. Rygsækken har reflekser, regnslag i bunden og et eget rum til laptop eller tablet. 

Skoletasken fra Beckmann vejer 1,025 kg, måler 46 x 16,5 x 34 cm og kan rumme 30 liter.

Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til skolebørn.

 • Solide polstringer i ryg og på skulderremme.
 • Brystrem og hoftebælte
 • Rum til drikkeflaske
 • Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne.
 • Reflekser på alle sider
 • Regnovertræk i toppen af tasken
 • Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen.
 • Anatomisk formet rygstykke
 • Rum til madkasse
 • God ventilation på ryggen
 • Indvendig lomme til tablet

Beckmann sort Sport Junior skoletaske

Jo ældre børnene bliver, jo mere kræsne bliver de som regel også med skoletasken og hvor den tidligere gerne måtte være fyldt med en masse figurer, begynder flere at foretrække en helt sort skoletaske.

Beckmann sport junior skoletaske 2019, beckmann sport junior rygsæk 2019, sorte skoletaske til 2. klasse, sorte skoletasker, 2019, skoletaske til drenge 2019, drenge skoletaske 2019, beckmann skoletasker til drenge 2019, skoletasker med plads til bærbar
Beckmann Sport Junior i sort.
Køb den hos Miinto.

Beckmann pink Sport Junior skoletaske

Denne skoletaske fra Beckmann er både sød, piget og sporty på en gang. De skiftende farver i skoletaskens print, giver et flot spil, som uden tvivl vil tiltrække en masse piger, når skoletasken skal vælges.

beckmann sport junior skoletaske pink, pink skoletasker, sporty skoletaske til pige, sporty rygsæk til pige, beckmann skoletasker til piger 2019, pige skoletasker 2019
Beckmann Sport Junior i pink.
Køb den hos Miinto.

Beckmann blå Sport Junior skoletaske

Flot blå, sporty skoletaske fra Beckmann med små sommerfugle printet på. Blå skoletaske med sommerfugle i forskellige nuancer.

Beckmann sport junior skoletaske med sommerfugle, blå skoletaske til pige, blå skoletaske med sommerfugle, sommerfugle print på skoletaske, skoletaske sommerfugle, beckmanns skoletasker til piger 2019, beckmann skoletasker 2019, årets skoletasker til piger 2019, skoletaske til 2. klasse
Beckmann Sport Junior i blå med sommerfugle print.
Køb den hos Miinto.

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.-2. klasse

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: LEGO skoletasker

Indlægget Beckmann Sport Junior skoletaske 2.-4. klasse indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.