Bjørn Borg har længe været et kendt og værdsat mærke. Nu har Björn Borg lavet et lækker skoletaske til børn og unge.

Stor 28L rygsæk fra Björn Borg med kæmpe forlomme, og god rygsætte. Skoletasken har et stort hovedrum med neoprehne særskilt laptop-rum. Denne Björn Borg model af en rygsæk er perfekt til de ting, du skal have med på farten i hverdagen eller på studiet. Derfor er dette også Björn Borgs bedste bud på en skoletaske til børn og unge. Grundet de solide og brede skulderstropper, sidder tasken behageligt på ryggen. Der findes også en regulerbare brystrem, til når der bæres tunge ting i tasken. Med brystremmen får du endnu bedre hold på rygsækken, da den holder skulderstropperne på plads. Tasken har også ophængsstrop i toppen.

Bjørn Borg skoletaskeen måler 46 x 30 x 15 og kan indeholde 28L og så veer den kun et halvt kilo.

LÆS OGSÅ: Beckmann Urban – Beckmanns minimastiske bud på en skoletaske til unge

Bjørn Borg Core 7000 – 28L skoletaske fås i flere farver

Bjön Borg skoletasken med navnet Core 7000 – i 28 liters størrelsen, findes i moderne farver, som navy, grå, sort, orange og olivengrøn.

Bjørn Borg skoletaske i grå

Denne praktiske rygsæk fra Björn Borg er udstyret med justerbare skulderremme, brystrem og polstret rygpaneler. Rygsækken har et stort rum med plads til computer og et lille rum på ydersiden. Den passer perfekt til udflugter eller som skoletaske.

grå bjørn borg skoletaske grå bjørn borg rygsæk 28L melange grå rygsæk
Björn Borg skoletaske i grå – find den her hos Jollyroom

Bjørn Borg skoletaske i grøn

Denne praktiske rygsæk fra Björn Borg er udstyret med justerbare skulderremme, brystrem og polstret rygpaneler.

Rygsækken har et stort rum med plads til computer og et lille rum på ydersiden. Den passer perfekt til udflugter eller som skoletaske.

bjørn borg skoletaske grøn bjørn borg 28L rygsæk green skoletaske
Olivengrøn Björn Borg rygsæk – find den her hos Jollyroom

Orange skoletaske til unge

Rygsækken har et stort rum med plads til computer og et lille rum på ydersiden. Den passer perfekt til udflugter eller som skoletaske. Denne praktiske rygsæk fra Björn Borg er udstyret med justerbare skulderremme, brystrem og polstret rygpaneler.

bjørn borg skoletaske orange bjørn borg rygsæk 28L skoletaske bjørn borg orange
Orange rygsæk – Bjørn Borg skoletaske. Find den her hos Jollyroom

Find også Björn Borg skoletaske i sort og navy her

Indlægget Björn Borg – 28L skoletaske til ung indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.