Converse er et mærke der i den grad har slået sig fast hos den yngre del af befolkningen. De fleste forbinder nok Converse mærke med de populære All star sko, som har hittet i flere år. Skoene er ikke specielt komfortable at gå i, men Converse har præsteret at lave et design som er ungt og hipt og som i den grad henvender sig til den yngre målgruppe. Converse laver dog flere klassiske produkter i et enkelt design, der kan bruges i flere aldersgrupper. Udover sko er det også muligt at få tøj og tasker fra mærket. Blandt taskerne er det muligt både at finde rygsække, rejsetasker, skuldertaske og dametasker. Rygsækkene og skuldertaskerne er oplagte at bruge til både hverdag og skolebrug. Vi har fundet lidt populære modeller fra Converse her:

Converse rygsækConverse All In Rygsæk. Rygsækken har et stort rum med beskyttelseslomme til bærbar, et mindre rum til fx madpakke eller lign., og et tredje rum med opbevaring af fx lommeregner, nøgler eller andre skolerelaterede ting. Tasken har også hank i toppen, to lommer til drikkedunke o.lign. samt polstret ryg og remme som også kan justeres efter behov. Mål: 46 x 27 x 17 cm. Pris 499,95 kr Køb den her.

Converse rygsæk amerikansk flagConverse rygsæk med amerikansk flag. Super sej Converse taske med print af det Amerikanske flag i røde, råhvide og sorte nuancer. Skoletasken har mange fede detaljer – vatterede og justerbare skulderstropper for god komfort, let indlæg på bagsiden så den sidder godt på ryggen og en praktisk inderlomme med flere rum.Tasken har to rum. Modellen findes også i sort/gråt mønster. Tasken måler: H45 x B28 x D13 cm. Pris 299,95 kr. Køb den her.

Converse skuldertaskeConverse skuldertaske. Skuldertasken har flere rum – det største i midten er med et polstret bærbar rum – der kan indeholde op til en 15″ bærbar. Derudover er der flere rum, som gør det nemmere at organisere tasken og overskue indholdet. De 3 forreste rum lukkes med kraftig lynlås, bærestroppen er justerbar. Converse skuldertasken måler ca. 39 x 31 x 16 cm. Modellen findes også i sort. Pris 399,95. Køb den her.

Converse sportstaskeGod rummelig sportstaske fra Converse. Tasken er i blød polyester og med mange gode detaljer – den har et stort, rummeligt hovedrum med lynlås og forstærket bund. På indersiden er den udstyret med 2 mindre lynlås rum og små lommer – praktisk til personlige ejendele som pung, telefon og nøgler. På forsiden har den en mindre lynlås lomme. Den kan let bæres i de 2 solide håndtag der kan lukkes med velcro eller den justerbare, aftagelige skulderem. Converse sportstasken måler ca. 45 x 26 x 21 cm. Pris 399,95. Køb den her.

Der findes flere populære rygsække og tasker udover disse, derudover er det også muligt at få punge og penalhuse der passer til taskerne. Se en stor del af udvalget af tasker fra Converse hos Kids-world.dk der tilbyder gratis fragt.

Indlægget Converse tasker indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.