Har du brug for mobilen når du cykler, bør du overveje en cykel mobilholder. En cykel mobilholder er et lille beslag, der gør at telefonen sidder sikkert fast på styret.

En cykel mobilholder kan bruges til hverdag, hvis du har brug for skærmen i hverdagen. En cykel mobilholder er også oplagt til cykelture, på ukendt terræn eller på cykelferie, hvor det er oplagt at brug kort og vejvisningen fra mobilen.

mobilholder til cykel smartphone holder til cykelstyr mobilholder cykel

Elsker du at være udendørs og har du brug for en mobilholder til cykel, så er du kommet til det rette sted! Vi har samlet alle de bedste mobilholdere til cykel her, så du nemt og hurtigt kan finde en smart holder til din Samsung, iPhone eller hvilket som helst andet mærke.

Sådan monterer du en mobilholder på din cykel

De fleste mobilholdere er et enkelt lille beslag der kræver en enkelt skruetrækker og wupti, så har du altid din mobiltelefon foran dig på cyklen. Du skal blot vælge hvor på cyklen, du ønsker at din mobilholder skal sidde. Den kan sidde på en horisontale pind ved styret eller direte på det vertikale styr. Der findes også taskeløsningen på stangen.

Vandtæt klikfix mobilholder til cykel

Super smart holder til telefonen i flot design fra Klickfix. Cykel mobilholder er et etui at lækkert Duretex materiale. Tasken er vandtæt Duratex materiale med ombukket top som lukkes med velcro. Duratex er et stærkt tekstil som er vandtæt.

Tag din iPhone eller anden smartphone med på cykelturen med denne smarte mobilholder, som placeres på cyklens styr. Holderen er endvidere vandtæt og etuiet kan klipses på i alle fire retninger!

Denne model findes i 3 forskellige størrelser.

klikfix mobilholder til cykel smartphone holder til cykel vandtæt mobilholder til cykel
Klikfix vandtæt mobilholder til cykel – find den her hos Cykelexperten

Smart SP Connect mobilholder til cyklen

Lad os med det samme slå fast: Dette er vores klare anbefaling. Dette er mobilholderen til cyklen, til dig der ofte vil gøre brug af mobilholderen. F.eks. på daglig eller ugentlig basis. Det er direkte “klik på” og “klik af”. Nemmere bliver det ikke.

SP Connect mobilholder til cykel, giver dig mulighed for at montere din smartphone på din cykel nemt og hurtigt. Monter et af de medfølgende beslag på din cykel, og der fra er det bare rent plug and play med hensyn til fastgørelsen af din telefon (med SP Connect Phone Case på). Der medfølger også et ekstra cover, som beskytter telefonen i tilfælde af kørsel i regnvejr og mudder – derudover er coveret ekstra stødabsorberende. 5 stjerner fra Taskeholic redaktionen!

Bemærk at hvis du har et SP connect cover på din telefon, kan du nemt koble telefonen på SP Connect mobilholder til bilen og løbearmbåndet fra SP connect.

nem mobilholder beslag til cykel mobilholder til cykelstyr klik smartphone holder
Find den SP Connect mobilholder der passer til din telefon – her hos cykelexperten

SP Connect mobilholder med vippe funktion

Med denne mount får du en holder til SP Connect covers, som er egnet til montering på cyklens frempind. Holderen kan monteres helt uden brug af værktøj og har justerbar arm, som kan anvendes til både vand- og lodret placering af enheden. Der medfølger 2 stk. adaptere, som kan anvendes til hhv. runde og flade profiler.

mobilholder til cykel bevægelig smartphone holder til cykelstyr
Mobilholder med vippefunktion – find den her hos Cykelpartner

Cykeltaske med mobillomme

Steltaske med holder til din smartphone, så du kan bruge den under kørsel. Robust og holdbar. Holdbart materiale fremstillet af gummieret, vandafvisende stof gør EXPLORER steltasken et must for enhver mountainbiker.

cykeltaske med mobilholder cykeltaske med klar overflade til mobil cykeltaske til stangen
Steltaske med mobillomme øverst. Find den hos Cykelexperten

LÆS OGSÅ: Sidetaske til bagagebærer

LÆS OGSÅ: Cykelkuffert

Indlægget Cykel mobilholder indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.