Har du brug for smart opbevaring på cyklen, bør du overveje en cykel sidetaske. En sidetaske sidder på siden af baghjulen – deraf navnet.

En sidetaske kan bruges til hverdag, hvis du har computer mv. med i hverdagen. En cykel sidetaske kan også bruges til cykelferie og på cykelturen.

cykeltaske sidetaske cykelopbevaring taske cykelferie cykeltaske tilbud

Sidetaske til cykel findes både som en enkelt sidetaske og dobbelt sidetaske til cykel. Hertil findes der mange størrelser og modeller, der optimere opbevaringen på cyklen.

Overvejer du en cykel sidetaske, men er du i tvivl om hvorvidt den udsete sidetaske passer til din cykel? Svaret er meget enkelt: De passer alle sammen til cykler med bagagebærer.

Sådan monterer du en sidetaske på din cykel

Du monterer en cykeltaske / sidetaske bagpå, med et meget enkelt system. I pakken med sidetasken, findes en form for krog, du skal montere på bagagebæreren. Monteringen foregår med kliksystem og der skal ikke bruges værktøj. Og så er du klar til at køre med sidetaske! Tasken klikkes nemt på, når du skal afsted på cyklen og klikkes af, når du låser din cykel på ankomststedet. Det kan ikke være nemmere!

Tag eventuelt en test kørsel, når du har monteret krogen, da det er vigtigt, du har sat krogen, så du ikke rammer, den pakkede sidetaske, med hælen, når du cykler.

20 liters cykel sidetaske og rygsæk i én

Ortlieb Vario er en rygsæk med mange anvendelsesmuligheder. Rygsækken kan ved hjælp af det medfølgende QL 3.1 beslag, monteres på cyklens bagagebærer og derved fungere som en praktisk opbevaringstaske på cykelturen. Vario er produceret i det holdbare og slidstærke PU coated nylon, der samtidigt sørger for en støv- og vandafvisende taske, til brug i alt slags vejr. Når først beslaget er indstillet, kan tasken let klikkes af og på, ved at løfte op i bærehanken. Herefter kan tasken omdannes til en rygsæk ved at montere bæresystemet, der består af et sæt skulderstropper, samt en komfortabel rygstøtte.

cykel sidetaske med ortlieb vario cykeltaske og rygsæk sidetaske og rygsæk blå sidetaske 20 liter sidetaske til cykel
Rygsæk og sidetaske til cykel i én – find den her hos Cykelpartner

Smart cykeltaske til bagagebærer

Taske er lavet i kraftig nylon og har en stiv bund, hvilket gør den rigtig solid. – Inkl. regnslag. Spectra cykeltaske til bagagebæreret fås både til højre og venstre side.

Spectras sikre cykeltaske har reflekser for og bag til. Og så er regnslaget er neonfarvet. Uden regnslag er cykeltasken kun bygetæt. – Regnslaget er integreret i tasken.

Cykeltasken er rigtig nem at montere og sidder super godt på cyklen – Når du har 1 eller 2 cykeltasker monteret kan du stadig sagtens benytte bagagebæreret. Findes i mange farvevarianter.

spectra sidetaske til cykel sort cykeltaske sidetaske taske til bagagebærer
Spectra cykel sidetaske – find den her hos cykler

Spectra cykeltaske – dobbelt sidetaske til cykel

Spectra dobbelt sidetaske til bagagebæreret. Taske er lavet i kraftig nylon og er utrolig solid – Der er mulighed for ekstra montering på toppen til fx sovepose, telt eller jakke! Denne Spectra dobbelt sidetaske til bag har 4 rum og et regnslag som du kan trække over tasken i tilfælde af regnvejr! – Her har du rig mulighed for at tage masser af udstyr med på din cykelferie. Rummer 30 liter (i alt).

dobbelt sidetaske til cykel cykeltaske til bagagebærer cykeltaske bag cykeltaske til til bagagebærer
Dobbelt sidetaske fra Spectra – find den her hos Cykler

Haberland dobbeltsidet cykeltaske

Cykeltasker til bagagebære montering fra Haberland er i høj kvalitet, denne er special lavet til el-cykler, fordi den er lidt bredere. Derved passer den bedre over bagagebæret, som ofte er lidt bredere, da batteriet oftest er monteret der på el-cykler.

Derudover har denne cykeltaske den samme høje kvalitet, som du sikkert kender det fra denne producent – Hvor pris og kvalitet altid går hånd i hånd. I denne cykeltaske sæt får du en taske, hvor højre og venstre side hænger sammen, det gør at du kan bruge bagagebæret normalt, selvom du har cykeltaskerne monteret.

ebike cykeltaske dobbelt sidetaske sort haberland cykeltaske haberland sidetaske
Haberland sidetaske – find den her hos Cykler

Abus sidetaske til cykel – mest for kvinder.

Denne lækre Abus cykeltaske Lyria er en helt ny model, hvor der virkelig er arbejdet med detaljerne. Sidetasken kan indeholder 18 liter er designet i et feminint og stilrent design og fremstillet i robuste og vandafvisende materialer med bl.a. slidstærk gummibund. Abus Lyria New leveres inkl. KLICKfix beslag, aftagelig skulderrem og regnovertræk.

sidetaske til cykel abus cykeltaske til kvinder cykeltaske blå taske til bagagebærer
Feminin cykel sidetaske – find den her hos Cykler

Ortlieb Back Roller Urban sidetaske til cykel

Back-Roller Urban, er en prisvindende taske fra tyske Ortlieb. Tasken har en volume på 20 liter og lukkes via praktisk rullelukning. Back-Roller Urban leveres med et QL2.1 beslag, som hurtigt kan monteres på dit bagagebærer – helt uden brug af værktøj. Denne cykeltaske kan monteres på begge sider af cyklens bagagebære. Tasken har en kapacitet på 20 liter og kan kombineres med Ortlieb Rack-Pack, hvis behovet for opbevaring bliver større. 

ortlieb cykeltaske sidetaske blå back roller urdab cykeltaske
Ortlieb urban cykeltaske – luksus sidetaske – find den her hos Cykelpartner

Konnix cykeltaske – stor og billig cykeltaske

Konnix bagagetaske, som kan indeholde 40 liter, er fremstillet med 3 rum, som sidder sammen. Taskerne har hver deres lynlås, så det er nemt, at komme ind til sine ting. Lynlåsen er med et dækken udover sig, så vandet ikke kan trænge igennem, dette er en ekstra sikkerhed for, at dine ting ikke blive våde på turen. Taskerne er vandafvisende, men dog ikke ved vedvarende regn. Tasken fås i de enkle farver sort og grå.
Konnix er særligt velegnet til cykelferier, hvor behovet for, at medbringe flere ting er en nødvendighed. Med en samlet volume på 40 liter opfylder konnix dette krav. Siderne er afstivede, så det er lettere, at sætte den solidt fast på bagagebærerens sider ved hjælp af stropper. Yderligere skal tasken også fastgøres på toppen af bagagebæren med stropper, så tasken sidder som den skal.

billig cykeltaske billig sidetaske til cykel cykeltaske bagagebærer 40 liter stor cykeltaske udsalg bikepartner cykeltaske
Billig, solig og rummelig cykel sidetaske – find den her hos Cykelpartner

Sort enkel cykel sidetaske

Med en volumen på hele 18 liter, er der god plads til skolebøger, indkøb eller udstyr i denne flotte Mira-cykeltaske fra Basil. Taskens vandafvisende cover sikrer, at dine ting forbliver tørre, mens beskyttende føder, beskytter tasken i bunden. I det store rum er der god plads til f.eks. indkøbsvarer mens du kan have din pung eller andre værdigenstande i taskens mindre lynlåslomme. Denne smarte cykel sidetaske fra Basil er designet til at passe perfekt ned i firmaets cykelkurve eller til at blive hægtet på cyklen med Basils fikse “Hook on system”. Tasken kan naturligvis også placeres i en cykelkurv fra en anden fabrikant.

cykeltaske maskulin cykeltaske sidetaske til cykel tilbud
18 liters cykeltaske i plast – find den her hos Cykelpartner

Atran Velo dobbelt cykeltaske

Smarte og tidløse sidetasker fra Atran Velo, der kan opbevare lige det du har brug for. Sidetaskerne har hver et opbevaringsrum, der kan opbevare 24,5 liter. Taskerne er 100% vandtætte, så de kan klare selv de værste vejr. Sidetaskerne har desuden 3 aftagelige indvendige lommer, så det meste kan opbevares. Sidetaskerne fra Atran Velo henvender sig til personen, der har brug for at have meget med på en cykeltur. Sidetaskerne er velegnede til længere ture, hvor vand og mad skal opbevares. Taskerne er udstyret med Atran Velos AVS-system, der gør monteringen nem. Taskerne kan derfor anvendes på bagagebærer med AVS. Hvis et systemet ikke haves, kan en adapter tilkøbes.

dobbelt cykeltaske til cykel altran velo cykel taske sort tilbud
Dobbelt cykeltaske – kæmpestor – find den hos Cykelpartner

Find endnu flere sidetasker til cykel her hos Cykelpartner

LÆS OGSÅ: Cykelkuffert

Indlægget Cykel sidetaske indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.