Cykelkuffert eller transporttaske til cykel – kært barn har mange navne.

Cykelrejser vinder mere og mere ind, både i ind- og udland. Skal du også på cykelrejse, har du helt sikkert brug for cykelkuffert eller cykeltaske til at kunne bevare din cykel sikkert, under hele rejsen.

Overvejelser ved køb af cykelkuffert

En cykelkuffert skal, udover at passe på cyklen også matche dit behov og villighed til at skille og samle cyklen. Du skal som minimum have hjulene af cyklen. Derudover er der stor forskel på hvor meget din cykel skal afmonteres, for at kunne passe ned i en cykelkuffert. Jo færre dele du skal afmontere, jo hurtigere er det selvsagt at pakke cyklen ud igen.

Hvis du nu tænker at du så skal vælge den største, så der er mindst mulig afmontering – så skal du også lige have i baghovedet at de største cykelkufferter er virkelig store. En mindre cykelkuffert, der kræver mere afmontering, kan nemmere passe ned i et bagagerum på en bil.

Ikke alle cykelkufferter har plads til hjul

Vær opmærksom på at læse hele beskrivelsen igennem, inden du bestiller din cykelkuffert. Der er modeller af cykel kuffeter, der ikke har plads til hjul og derfor kræver disse modeller, en ekstra taske til hjul. Langt de fleste modellere har særskilt rum til hjul, men altså ikke dem alle.

Er du på udkig efter en smart cykelkuffert til din næste cykelferie, så kig med her, hvor vi har samlet et stort udvalg af fornuftige cykelkufferter:

Topeak PAKGO X hardcase cykelkuffert

En racercykel kan være en ret stor investering og derfor ønsker man ofte at passe lidt ekstra godt på den under transporten -specielt hvis der er tale om en cykel i carbon, som ikke tåler ret meget. Med denne Pakgo-X model fra Topeak, får du problemet løst på en let, handy og funktionel måde.

Cykelkufferten har en høj slagstyrke og indbygget TSA-lås. Dette er en lækkert, kvalitetskuffert til cykel med eksklusiv design. Og så indeholder cykelkufferten et væld af gode funktioner til den kræsne rytter. Den indeholder mange former for beskyttelse til dine cykeldele og stel og har et praktisk monteringssystem, som også fungerer som arbejdsstand, hvor du kan genmontere og finjustere cyklen når den pakkes ud. Kufferten har desuden praktisk inderlomme i mesh, som hjælper dig til at organisere dine ting under turen.

Pakgo-X kuffert fra Topeak cykelkuffert er virkelig gennemtænkt helt ned i detaljerne. Allerede første gang du pakker cyklen ned i kufferten, vil du opleve at beskyttelsen af din cykel er virkelig høj og de praktiske elementer helt i top. Pakgo-X er bedste kvalitet og derfor prisen også i den høje ende af skalaen.

Topeak PAKGO X letvægtskuffert til cykel let cykelkuffert hardcase cykelkuffert
Topeak PAKGO X letvægtskuffert til cykel – find den og læs mere, her hos Cykelpartner

Thule Roundtrip Pro XT cykelkuffert

Thules Roundtrip Pro XT er, som navnet antyder, en cykelkuffert til de lange ture, hvor du har brug for, at der bliver passet godt på din cykel. Derfor er cykelkufferten lavet i robust aluminium og beskyttende nylon. Nylon softshell’en beskytter din cykel, når den er placeret i det sikre klikpanel i aluminium, og dine cykelhjul bliver pakket i nylonposer, så de ikke ridser mod stellet. Thule Roundtrip Pro XT vejer kun 8,5 kg og har en integreret cykelholder og cykelstander. Cykelstander er smart, så du let kan foretage reparationer på din cykel, mens du er på farten. Cykelkufferten er designet til at blive brugt på de lange ture, så der er naturligvis både hjul og håndtag installeret, så det er nemt at have cyklen med gennem f.eks. en lufthavn eller andre steder hvor cykelkuffert inkl. cykel, skal transporteres fra A til B.

thule cykelkuffert med stativ cyklkuffert soft case let cytkelkuffert
Let cykelkuffert fra Thule med stativ – læs mere her hos Cykelpartner

Thule cykelkuffert – kun 7,7 kg og god pris

Thule Roundtrip Traveler cykelkuffert er en lækker cykelkuffert, der med sin lette men robuste aluminiumsramme og slidstærkt nylon-ydre passer godt på din cykel, når du er på farten. Der er god plads i kuffertens mange lommer, så du kan have ekstra værktøj, reservedele eller andet udstyr med dig. Denne cykelkuffert har udvendige hjulposer, med plads til hjul på op til 29″. Kufferten har en klar fordel i forhold til mange af sine konkurrenter, idet den kommer med en integreret cykelholder og cykelstander, så du hurtigt og nemt kan foretage reparationer på din cykel, selvom du er væk fra dit værksted eller garage. Kufferten er designet til at blive anvendt på lange ture, og er derfor naturligvis udstyret med både hjul og håndtag, der gør det nemt for dig at have den med igennem f.eks. en lufthavn.

thule cykelkuffert tilbud cykel rejsetaske
Thule cykelkuffert – find den her hos Cykelpartner

PRO cykelrejsekuffert

Skal du rejse langt med din cykel, bør du overveje at anskaffe en cykelrejsekuffert fra PRO. Denne model passer til alle standard cykler og hjulstørrelser, og der bliver passet godt på din cykel. For at gøre det ekstra let at have cyklen med, er rejsekufferten udstyret med transport-hjul på undersiden, så du ikke behøver at bære den. En cykelkufferten er let at have med på farten, og det er hurtigt og simpelt at montere en cykel i det indbyggede aluminiumsstativ. Stativet er med til at beskytte din cykel, og ud over dette er cykelkufferten godt foret. Yderligere medfølger der skumblokke, du kan placere, så de beskytter din cykel perfekt. Der er lommer til ekstra dele og hjul. Der er sågar plads til hjelme eller andet større udstyr, du måtte ønske at have med på turen.

PRO Cykelrejsekuffert kuffert til cykel
PRO kuffert til cykel – find den hos Cykelpartner

Thule – Roundtrip Transition – Cykelkuffert m/integreret cykelstander

Thules lækre Roundtrip Transition cykelkuffert er med sin hårde ABS-skal og den robuste, men lette aluminiumsramme i stand til at give din cykel optimal beskyttelse, på lange rejser. Dette er Rolls Royce udgaven af en kuffert til din cykel! Der er god plads i kufferten, så det er nemt at få cyklen godt og sikkert på plads. Og de medfølgende nylonposer sørger for, at dine cykelhjul ikke ridser stellet.

Roundtrip Transition kuffert skiller sig ud fra mængden idet den kommer med en integreret cykelholder og cykelstander, der gør det nemt for dig at foretage reparationer på din cykel, selvom du er væk fra dit værksted eller garage. Kufferten er udviklet til brug på de lange ture, og den har er derfor naturligvis udstyret med både hjul og håndtag, så du nemt kan have din cykel med gennem f.eks. en lufthavn. Denne hardcase-version af Thules lækre Roundtrip-cykelkuffert er med sin hårde skal godkendt af de fleste flyselskaber og leveringsvirksomheder som UPS, så du kan sende din cykel med posten, hvis det er nødvendigt.

Thule - Roundtrip Transition - Cykelkuffert m/integreret cykelstander
Thule – Roundtrip Transition – Cykelkuffert m/integreret cykelstander – find den her hos Cykelpartner og her hos cykelexperten

Spectra hardcase cykelkuffert

Spectra cykelkuffert i en rigtig høj kvalitet. Spectra cykelkuffert – Perfekt hvis du skal have din cykel med bus eller fly!

Cykel kufferten er en hardcase, så din cykel ikke tager skade under transporten! Den er polsteret indvendige så din cykel heller ikke bliver ridset og der er mulighed for at spænde cykel fast, så den ikke flyver rundt i kufferten.

spectra cykelkuffert billig hardcase cykelkuffert spectra cykelkuffert
Billig hardcase cykelkuffert – find den her hos cykler

LÆS OGSÅ: Sidetaske til bagagebærer

LÆS OGSÅ: Mobilholder til cykel

LÆS OGSÅ: drikkerygsæk

LÆS OGSÅ: Home trainer E-cykling udstyr

Indlægget Cykelkuffert – til dig skal på cykelferie indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.