dakineDakine Split Roller 65L kan rumme alt hvad du skal bruge på en længere ferie. Denne model er især oplagt til dem der sætter pris på god organisering i kufferten. Denne store kuffert er opdelt i 2 dele ved hjælp af sit smarte split-level design.

dakine2Dermed kan du effektivt kan opdele din bagage og rejseudstyr i separate afdelinger, hvilket gør det nemt at holder overblik over dine ejendele. Den er indrettet med separate smålommer som fungerer godt til toiletartikler og andre småting. Tasken har desuden flere praktiske udvendige lynlås rum, hvilket giver hurtig adgang til de mest benyttede ting på rejsen. Teleskophåndstag. Der er 1 håndtag for oven og på siden, desuden er den udstyret med 2 håndtag på låget, der gør den nem at løfte.
Den har slidstærke urethanhjul, man bruger også urethan til rulleskøjter, dette giver en bedre komfort pga de bløde gummihjul og sikrer også at kufferten ikke støjer.
Volumen: 65 Liter. Materiale: kraftig 600D polyester.Mål: 76 x 36 x 33 cm.Vægt: 4,5 kg.

Normalpris for Dakine Split Roller 65 L er 1299,- Køb den til 1099,- hos Skiwear4u.dk her.

Dakine laver også rejsetasker med hjul i større størrelser, se udvalget hos skiwear4u.dk

Dakine er ikke så kendt inden på det danske marked endnu. Hvilket er super ærgerligt da de laver nogle gennemtænkte produkter der både fungerer funktions- og kvalitetsmæssigt. Til dem der ikke kender Dakine, kan deres kvalitet sammenlignes med Eastpak som er mere kendt på det danske marked.  Dakine laver produkter der henvender sig til en aktiv livsstil og hvor der er tænkt nøje over hver eneste detalje. Dakines sortiment byder blandt andet på rygsække, skoletasker, penalhuse, rejsetasker med og uden hjul, skitasker og kufferter. Skiwear4u.dk har en del af produkterne fra Dakine i deres sortiment.

Indlægget Dakine Split Roller 65L Indeholder affilatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.