Day kuffert

2016 er for mange lig med nye rejser og nye oplevelser og måske også en ny kuffert? Højt på ønskesedlen står pt denne super fine feminine kuffert fra det danske mærke Day Birger et Mikkelsen. At vi har fundet endnu et Day produkt frem, kan vist ikke undre så mange, da vi her på Taskeholic har en stor forkærlighed for mærket. Modellen har en lynlåslomme på forsiden samt en på bagsiden. Derudover har kufferten en indvendig netlomme. Den har fire hjul som , et teleskophåndtag samt et håndtag på siden. Mål: 60 x 40 cm. Kufferten fra Day ligger i den dyrere ende, til gengæld er det en god, kraftig og slidstærk kuffert, som vil kunne bringe glæde mange år fremover. Kufferten har en god størrelse til korte ture i ind- og udland. Pris for denne kuffert er 1999,- Køb den her.

Day Birger et Mikkelsen er grundlagt i 1997 af forretningsmanden Keld Mikkelsen. Hans ønske var at skabe et hverdagstøjmærke men med et twist af luksus i hverdagen. Deraf stammer navnet Day. Udover lækkert tøj, laves også punge, kosmetiktasker, toilettasker og tasker, heriblandt de populære Day shoppere som vi tidligere har skrevet om.

Se det store udvalg af kufferter til forskellige rejsemål og rejselængder hos Carriealong.dk Er det første gang du handler hos Carriealong.dk, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og spar 10 % på første køb.

Indlægget Day kuffert indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.