Er  du gravid og på jagt efter en smart pusletaske, hvor du ikke går på kompromis med det praktiske? Måske kunne denne model som er fra det populære mærke Day være en god mulighed:

Day pusletaske

Denne pusletaske fra Day er både pæn og klassisk, og er også en taske man kan få glæde af senere hen. Tasken er godt organiseret, så der er plads til alt det nødvendige. Der går et overslag ned over tasken, som lukkes med skjulte magneter, en fordel ved at det er med klap er også at det holder regnen ude. Når overslaget slåes op, kan det benyttes som underlag til barnet ved at lyne lynlåsene på bagsiden ned.Tasken indeholder et stort rum, der lukkes med lynlås. Det store rum indeholder 4 lommer, 3 mindre og en stor. Derudover er der to lommer forrest, som også er gemt under overslaget samt en åben lomme på hver side af tasken.

Tasken er lavet i blødt og slidstærkt stof. Materialet er utroligt let. Den har en justerbar skulderrem, som nemt kan hænges på barnevognen. Mål : 30 x 40 cm. Pris 800,-
Day pusletaske kan købes her.

Tasken er fundet hos www.carriealong.dk som har et stort udvalg af tasker, punge, kufferter og skoletasker. Ved tilmelding af deres nyhedsbrev, opnår du 10% på din første bestilling.

Indlægget Day pusletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.