En taske der efterhånden har været et musthave nogle år efterhånden er shopperen Day Gweneth fra Day Birger et Mikkelsen.

Nu har Day Birger et Mikkelsen skabt en rygsæk som er vildt populær som skoletaske, bland unge. Og det forstår vi godt! Flotte print og en god størrelse rygsæk og et mærker der allerede er kendt blandt ungdommen. Med en rygsæk fra Day, får du en taske der både er praktisk og smart at se på.

Day Birger et Mikkelsen A/S er et internationalt, danskejet tøjfirma der blev grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger. Day Birger et Mikkelsen er et mærke, der på bedste måde kombinerer skandinavisk design og stilrent med mere vovede internationale indslag.

DAY Birger et Mikkelsen tasken består af ét rum, som åbnes med en lynlås foroven. På indersiden er der en polstret tabletlomme, en stor lomme til f.eks penalhuset, computeropladeren osv. og op ad ryggen er der en lille lynlåslomme. På hver side af tasken er der en åben lomme med plads til drikkedunken og fortil er der en stor lynlåslomme med plads til madpakken.

Tasken har justerbare skulderremme og et polstret rygpanel, der giver en god komfort. I toppen er der en praktisk hank, så tasken både kan bæres i hånden og på ryggen.

En Day Birger et Mikkelsen rygsæk er en optimal løsning, som en moderne skoletaske til store børn og unge. Her fordeles vægten fordeles ligeligt på begge skuldre og rygsækken kan smides på ryggen når der cykles eller den kan ligges i cykelkurven.

En Day Birger et Mikkelsen rygsæk kan bruges både i hverdagen, til studie og til ferien.

Day Birger et Mikkelsen rygsæk laves i forskellige farver og forskellige materialer og print.

Find din favorit hos Kids-world.

LÆS OGSÅ: Satch Match skoletasker

Indlægget Day Birger et Mikkelsen rygsæk indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.