Day Birger et Mikkelsen er grundlagt i 1997 af forretningsmanden Keld Mikkelsen. Hans ønske var at skabe et hverdagstøjmærke men med et twist af luksus i hverdagen. Deraf stammer navnet Day. Udover lækkert tøj, laves også punge og tasker, heriblandt de populære Day shoppere, som efterhånden er blevet en klassiker, som enhver kvinde/pige må eje.

Day Gweneth shopperen fra Day Birger et Mikkelsen har længe været et musthave for de fleste kvinder, her på Taskeholic må vi da også indrømme at minimum 1 Day shopper har fundet hjem til os. Shopperen er i sig selv meget enkel og lavet af 100 % nylon. Day Gweneth shopperen har eksisteret i flere år, men er de seneste par år blevet mere og mere populær. Det gode ved den er let og slidstærk, skulderstropperne går hele vejen rundt om tasken, hvilket giver tasken en bedre bæreevne i forhold til lignende tasker. På grund af taskens størrelse er den ideel både som weekendtaske, træningstaske, strandtaske og shopper.

I kollektionen af tasker og punge, er der også begyndt at komme flere toilettasker til i forskellige størrelser. Vi har samlet lidt af udvalget her:

day toilettasker

Modellerne og prints er mange, hvad enten man er til klassisk farver, mønstre og hvilken størrelse toilettaske der passer til ens behov. Se flere Day toilettasker her.

 

Her ses lidt eksmpler på nogle tidligere meget populære toilettasker fra Day.

Day snake beauty

Day beauty set


Indlægget Day toilettasker indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.