Det franske mærke Delsey har mere end 65 års erfaring med fremstilling af kufferter. Det betyder, at du altid får den bedste letvægtskvalitet i et innovativt design og i fantastiske materialer, når du vælger en Delsey kuffert. Delsey går i den grad op i funktionalitet, det skal ikke bare se godt, det skal også kunne holde til noget. Med alle de års erfaring de har på markedet, er der ingen tvivl om de ved hvad laver. Der findes et stort udvalg af kufferter fra Delsey, en af deres nyeste serier er Dauphine.

Delsey har udviklet Dauphine-serien, da det er dine ting, der skal veje og ikke trolleyen. Trolleyen er lavet i et let materiale, og er den letteste af alle Delsey kufferterne. Indvendigt er det et stort rum og en lynlåslomme. Derudover sidder der en lynlåslomme på fronten. Modellen har to bløde hanke, teleskophåndtag og har fire hjul.

Delsey Dauphine trolley

Delsey Dauphine kuffert. Modellen findes også i sort. Mål: 66 x 43 x 29 cm. Vægt: 2,3 kg. Volume: 73,6 L. Pris 1299,- Se flere billeder og køb den her.

Delsey dauphine kuffert

Trolley Dauphine kuffert. Findes også i kaktusfarvet. Mål: 77 x 50 x 31 cm. Vægt: 2,7 kg. Volume: 108,5 L. Pris 1499,- Se flere billeder og køb den her.

Se flere af de lækre kufferter fra Delsey her hos Carriealong.dk Er det første gang du handler hos Carriealong.dk, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og spar 10 % på første køb.

Indlægget Delsey Dauphine kufferter indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.