Bumbags er og bliver det store modehit. Sjovt da det i bund og grund jo bare er en forvokset udgave af en bæltetaske. Vi er helt vilde med denne lækre bumbag fra Depeche.

Trendy bæltetaske fra Depeche, der kombinerer det smarte design med det praktiske.
Tasken er fremstillet i lækkert blødt skind, fordelen ved at skindet er blødt er at den ligger sig bedre ind til kroppen. Den har to store rum, hvoraf det bagerste som også er det største har en mindre lynlås lomme. Begge rum lukkes med lynlås så dine ting ligger sikkert, samt tæt på kroppen. Tasken har en justerbar skulderrem, så du har mulighed for at sætte dit eget præg på hvordan du ønsker at bære den. Tasken er perfekt til hverdagsbrug og kan nemt indeholde alle de mest nødvendige. Normal pris er 1099,-, køb den til halv pris lige her.

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.