Er du/I på jagt efter en sej rygsæk til børn? Så er I kommet til det helt rette sted.

I denne artikel går vi tæt på tyske DEUTER, der er et godt bud på en kvalitets rygsæk eller skoletaske. 

DEUTER er ikke et nyt firma. Det går helt tilbage til 1878 og startede med at lave postsække og rygsække til postbude. Siden har selskabet slået sig stærkt på rygsække og andet udstyr til friluftsfolket. Alt sammen i høj kvalitet. 

DEUTER laver rygsække til både hverdag, studie, fritid og friluftaliv – og til både store og små. Til hele familien. 

I denne artikel vil vi have fokus på DEUTER rygsæk til børn – som kan bruges hverdag, til børnehaven og til wekendenturen. 

DEUTER børnehavetaske

skovbørnehave rygsæk deuter rygsæk til børn
DEUTER 10 liters skovbørnehave rygsæk – find dem her hos Miinto

Denne fine og lette børnehavetaske fra DEUTER fås i disse tre flotte farver. Waldfuchs fra Deuter er en fin, robust børnerygsæk, der anbefales af det bayerske forbund for skov- og naturbørnehaver. Den har polstrede seler med den vigtige brystrem, der er med til at få en rygsæk til at sidde godt, hvilket vil sige tæt til kroppen og højt på ryggen.

Ryggen er polstret, og der er en udtagelig siddeplade, som også bidrager til polstringen. Pladen er god at have at sidde på, når der skal indtages en mad eller et stykke frugt på turen. Waldfuchs har en frontlomme med Velcro®-lukning, der kan håndteres, selv om man har vanter på. De to sidelommer rummer hver en 0,5-liters flaske. Der er desuden en lomme med lynlås samt et navneskilt på indersiden og et par øjer til påspænding af udstyr på ydersiden.

Waldfuchs rummer 10 liter, vejer 370 gram og måler 35 x 25 x 15 cm, og den passer til børn i børnehavealderen.

Find DEUTER rygsæk til børn her hos miinto

8 liters rygsæk til de mindste børnehavebørn

deuter børnehavetaske 2 år skovbørnehave taske grøn rygsæk til barn blå rygsæk børn
DEUTERs lille børnehavetaske – find den her hos Miinto

Hyggelig børnerygsæk fra DEUTER, der rummer 8 liter og måler 34 x 20 x 16 cm. Vægten er 290 kun gram. Schmusebär har polstret ryg og polstrede bæreseler med brystrem. Husk at bruge brystremmen, så rygsækken kommer til at sidde godt. Der er sidelommer og frontlomme, og så må vi ikke glemme den hyggelige, lille rejsekammerat, der følger med.

Find rygsækken fra DEUTER hos miinto

DEUTER rygsæk til børn – model kikki

deuter kikki rygsæk and bæredygtig rygsæk til børn
Deuter rygsæk kikki – find dem hos Miinto

Kikki er en af mange robuste og veldesignede børnerygsække fra Deuter – og så er den oven i købet sjov at kigge på. Kikki rummer ca. 6 liter og måler 35 x 20 x 16 cm, så den er beregnet til mindre børn. Den er i Deuters sædvanlige gode kvalitet. Materialerne er bluesign®-mærkede og derfor meget miljøvenlige. Rygsækken er udstyret med polstrede seler med brystrem. Sidstnævnte er en vigtig faktor, når rygsækken skal sidde godt, idet den får selerne til at blive på plads. Der er to yderlommer samt reflekser.

Find rygsækken hos Miinto

LÆS OGSÅ: Beckmann Urban børnehave taske

Indlægget Deuter rygsæk til børn indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.