Har du brug for ekstra væske når du træner på cykel? Overvej en drikkerygsæk

Som seriøst motionscyklist kan det være svært at opbevare og nå at indtage, den mængde væske, der skal til. Særligt om sommeren eller på cykelferie i de franske Alper, Mallorca eller nogle af de andre udfordrende cykeldestinationer. En hel dags cykling, bjergkørsel og mulighed for at yde en kraftdestination! En drikkerygsæk kan hjælpe dig til at yde max og holde væskebalancen.

drikkerygsæk rygsæk med vandbeholder cykelrygsæk til vand

Uanset om du er på vej på cykelferie eller har udsigt til masseree af træning på cyklen, så er en drikkerygsæk en god investering.

En drikkerygsæk er rigtig smart i forbindelse med former for hård, fysisk udfoldelse, da de har det tilfælles, at de kræver væske. En drikkerygsæk bliver ofte også kaldet for en camelbak – men faktisk er Camelbak en producent af drikkerygsække, som giver dig mulighed for at få stillet din tørst på en hurtig og effektiv måde, uden at du mister fokus. Fælles for alle drikkerygsække er, at de er lavet i et letvægtsmateriale, de ikke begrænser dig fysisk. En af de store fordele ved en drikkerygsæk er, at mundstykket ikke bliver nær så beskidt som på en drikkedunk, der sidder på rammen.

Camelbak Mini M.U.L.E. drikkerygsæk

Med Mini M.U.L.E. får du samme høje kvalitet som du kender fra Camelbaks M.U.L.E.-serie i et smart lille design, der især henvender sig til juniorer og store børn. Selvom tasken er mindre, får du naturligvis stadig de samme fordele, f.eks. et Crux-vandreservoir på 1,5 liter, der er placeret dybt i tasken, så det lave tyngdepunkt giver god balance og stabilitet. Sugerøret kan stadig klikkes fast på din skulderrem med en magnet, og der er god udluftning til ryggen, så du ikke overopheder under kørslen. Som en ekstra bonus er rygsækken udstyret med reflekser og en fløjte, der kan anvendes i nødstilfælde. Rygsækken fra Camelbak er god til junior, som gerne vil med på cykelturen. Med Mini M.U.L.E. er det nemt og sikkert at indtage væske, mens man er i sadlen, så du kan koncentrere dig om din kørsel.

Camelbak Mini M.U.L.E. drikkerygsæk 3 liters drikkerygsæk cykelrygsæk
Blå mini M.U.L.E. drikkerygsæk – findes også i pink – find den her hos Cykelparter

Camelbak Rogue Rygsæk med vandreservior

Denne Rouge rygsæk fra Camelbak er en af de mest solgte cykelrygsække. Tasken har en imponerende vandreservoir på 2,5L og vejer blot 230 gram, hvilket gør det superlet og nem at håndtere på cykelturen eller under konkurrence. Rygsækken er designet med 4 store lommer, hvor det er muligt at opbevare diverse fornødenheder under cykelturen. Tasken er sort med et reflekterende logo. Camelbak giver livstidsgaranti på alle deres rygsække Her får du en cykelrygsæk til de længere ture, hvor rytteren kræver god plads både til vand samt plads til tilbehør, værktøj, reservedele og slange. Der er monteret et justerbar bælte hen over brystet, som giver en optimal komfort når du benytter rygsækken. Tasken er udstyret med 4 lommer, hvor du kan opbevare fx. værktøj, nøgler pung eller telefon. Cykelrygsækken er til ryttere, som ikke gider at drikke af en beskidt flaske og som gerne vil være fri for at tage flasken fra flaskeholderen, da denne bevægelse fjerner fokus fra vejen eller skovstien.

Camelbak Rogue Rygsæk med vandreservior

Camelbak Rogue – Rygsæk 5L med 2,5 L vandreservior – find den her hos Cykelpartner

Rygsæk 6 liter med 2 liters vandreservoir

Fra tyske Jack Wolfskin får du her en smart Crosstrail rygsæk med en indbygget 2-liters vandblære. Det er dermed nemt at holde væskebalancen ved lige, når du f.eks. vandrer i skoven eller tager på dagsture. Bag på rygsækken kan du aflæse præcis hvor meget væske der er tilbage i rygsækken vha. en gennemsigtig indikator. Foruden væske har rygsækken plads til ekstra tøj, forplejning mm i den store rum. Denne rygsæk er ideel til løb, cykling og andre udendørs aktiviteter. Taskens indbyggede vandblære giver dig hurtig og nem adgang til dine drikkevarer, og der er samtidig fin plads til ekstra udstyr og forplejning.

Jack Wolfskin Crosstrail 6 drikkerygsæk cykelrygsæk
Jack Wolfskin Crosstrail 6 drikkerygsæk – find den her hos Cykelpartner

Camelbak Skyline LR drikkerygsæk

Camelbak Skyline LR er en god low rider pack med vandbeholder, hvor vægten er placeret tættere mod taljen. Rygsækken giver dig maksimal stabilitet under aggressive udfordringer og egner sig derfor især til mountainbike-kørsel. Skyline LR kommer med Camelbaks Crux-vandreservoir på 3 liter, der indeholder nok væske til at du kan køre ture på mere end 3 timers varighed. Skyline gør det nemt at drikke mens du cykler, så du hele tiden kan være på farten, mens du holder fokus på vejen og koncentrerer dig om din kørsel. På den ene skulderstrop sørger en magnetisk anordning for, at sugerøret bliver holdt på plads.

Camelbak Skyline LR - Rygsæk 10L med 3 L vandreservior drikkerygsæk til cykelferie
Drikkerygsæk med 3 liters vandreservior – find den her hos Cykelpartner


Drikkerygsæk – Trespass Slake Blue

Slake Blue er en solid og slidstærk drikkerygsæk fra skotske Trespass. Rygsækken er ideel til både cykel- og vandreture, hvor du ikke kun har brug for oppakning i form af f.eks. ekstra tøj og madpakke mm. Men også har brug for hurtig og nem adgang til væske. Det sørger rygsækken for med sin medfølgende drikkeblære, der kan holde op til 2 liter væske. Denne rygsæk er perfekt til vandreture, cykeludflugter mm. Den rummer 15 liter, og den medfølgende vandbeholder kan fjernes, hvis du ikke ønsker at bruge den. Der er rigeligt med opbevarings- og påhægtningsmuligheder i tasken.

Drikkerygsæk - 15 liter med 2L blære
Drikkerygsæk – 15 liter med 2 liters beholder – find den her hos Cykelpartner

Camelbak LOBO – Rygsæk 9 liters med 3 liters vandreservior

Hvis du er den aktive type, som cykler meget lange distancer, vil denne LOBO drikkerygsæk fra Camelbak, være et oplagt valg for dig. Tasken er ultralet og vejer blot 480 gram i egenvægt. Til trods for, at tasken har et vandreservoir på hele 3 liter, er der stadig god plads til udstyr, tøj og forplejning. Vandreservoiret er let at fylde op og har smart magnetfunktion til at holde sugerøret fast på stroppen. Du skal heller ikke bekymre dig om at blive overophedet, da tasken har små riller, hvorigennem der ledes luft, til at afkøle dig under kørslen. Camelbak´s LOBO drikkerygsæk, er specielt designet til at opfylde behovet for væske, ved aktivitet over 3 timer, da det har et imponerende vandreservoir på hele 3 liter. LOBO er til dig der ønsker den lette løsning når der indtages væske. Denne rygsæk fra Camelbak er specielt designet til de løb, hvor du skal køre langt med en let oppakning. LOBO-rygsækken er skabt til dig, der gerne vil have en nem løsning, når der skal indtages væske. Med denne drikkerygsæk kan du nemlig koncentrere dig om din kørsel.

Camelbak LOBO - Rygsæk 9L med 3 L vandreservior - Shadow Grey/Charcoal
Camelbak LOBO drikkerygsæk – find den her hos Cykelpartner

LÆS OGSÅ: Sidetaske til bagagebærer

LÆS OGSÅ: Mobilholder til cykel

LÆS OGSÅ: Cykelkuffert

Indlægget Drikkerygsæk – til dig der cykler eller træner meget indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.