Julen og nytåret er nu for alvor overstået og et nyt år er gået i gang. For mange er årets første måneder lig med årets første ferie: nemlig skiferien. Når man skal på skiferie kan det være svært at få det hele til at være i en normal kuffert. Tøj og udstyr til en skiferie fylder bare lidt mere. Og skal man med bil eller bus kan det være en fordel at have en lidt medgørlig bagage.

Eastpak Container er en rigtig godt bud på en taske til skiferie. Eastpak Container er en rejsetaske der udstyret med udstyret med hjul. Rejsetasken er lavet i det kraftige og slidstærke materiale som Eastpak er kendt for. Tasken er udstyret med et stort indvendig rum, mindre udvendig lynlås lomme, teleskop håndtag og bærehank.  Rejsetasken findes i 2 størrelser hhv Container 65 og Container 85.

EK440_008_3Eastpak Container 65, måler 38x65x34 cm og rummer 77 L. Pris 849,-

EK441_008_3Eastpak Container 85, måler 44x84x38 cm og rummer 142 L. Pris 999,-

Eastpak Container i de forskellige størrelser er ideelle til flere forskellige slags rejsebrug, og er også et rigtig god taske til efterskoleelever. Med en taske fra Eastpak er man sikker på at få en taske som man vil få glæde af rigtig mange år fremover.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.