3Transfer_L_EK663_008_Black_4

Skal Eastpak rejsetaske på hjul være DIN praktiske rejsetaske, der følger dig på alle dine spændende rejser? Vi synes helt sikkert den er et godt bud på en god kuffert, da den kan bruges til mange forskellige formål. Rejsetasken her fra Eastpak er god rummelig og passer perfekt til en 14 dages solrig ferie eller 14 dages kulturel bilferie. Rejsetasken er designet i utrolig slidstærkt materiale, Eastpak er kendt for deres kraftige materiale der dårligt nok er til at slide op. Det er let at pakke i rejsetasken fra Eastpak, da den er opdelt i to separate sektioner, der lukkes med hver sin lynlås. Begge sektioner lynes sammen og spændes til med de to udvendige brede bånd, så intet ligger og bliver krøllet. Den er en drøm at køre med pga den gode kvalitet af gummihjul der sidder på, samme type som man bruger til f.eks, rulleskøjter. Den kører derfor nemt og yderst komfortabelt.

Med en Eastpak rejsetaske rejser du let og ubesværet, da rejsetasken både har to gode hjul samt teleskophåndtag. Rejsetasken fra Eastpak har desuden en udvendig lynlåslomme til dine rejsepapirer, bøger, ugeblade og andet spændende du vil tager med dig på rejsen.

Den viste model på billedet er Eastpak Tranverz Large. Vægt: 3,9 kg. Volume: 121 L.      Mål: 79X40X34 cm. Pris 1299,-. Køb den her. Eastpak Tranverz laves også i 2 mindre størrelser, hvor den mindste kan bruges som håndbagage.

Se hele udvalget af Eastpak rejsetasker her.

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.