En indkøbsvogn kan være det perfekte alternativ til en plastikpose, som både forurener, er upraktisk, besværlig og som kan være tung at slæbe rundt på. Er du eller vedkommende der skal bruge en indkøbsvogn kommet lidt op i årene og døjer med sygdom, så gør det hverdagen meget nemmere med en indkøbsvogn. Med en indkøbsvogn kan du roligt handle ind og være sikker på at have plads til alt det nødvendige uden at belaste kroppen.

Det praktiske ved en indkøbsvogn er, at den er så rummelig og vejer som udgangspunkt ikke særlig meget, og derudover har den hjul som gør det nemt at komme omkring. Du kan finde indkøbsvogne i alle mulige forskellige farver og  motiver, hvilket gør, at du hurtigt og let kan finde en perfekt indkøbsvogn til dig selv.

CityXshopper-sortEpic indkøbsvogn – CityXshopper Classic. Det ligger vist i navnet, men god klassisk indkøbsvogn i stilrent og pænt design. Vægt 2,6 kg. Kan rumme op til 40 L. Teleskopet kan ikke justeres. Godt greb. Pris 299,- køb den her.

CityXshopper-snakeEpic indkøbsvogn – CityXShopper Ergo. Samme volume (40 liter) som CityXShopper Classic. Sort stel og bedre greb. Modellen findes i flere forskellige farver og motiver. Vægt 2,6 kg. Pris 399,- Køb den her.

De viste modeller er fundet hos Rejsegear.dk, se hele udvalget af indkøbsvogne her.

Indlægget Epic indkøbsvogn indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.