Ergobag prime skoletaske er en oplagt skoletaske til skolestart og findes i flere smarte farver til både drenge og piger.

En Ergobag prime skoletaske er en populær skoletaske til skolestart.

Ergobag er et forholdsvist nyt skoletaske mærke på det danske marked. Mærket stammer fra Tyskland, og er som det meste andet der kommer fra Tyskland i en rigtig god kvalitet. Ergobag har 4 kerneværdier som kendetegner deres produkter hhv. ergonomi, tilpasning, bæredygtighed og synlighed.E

Værd at vide om Ergobag Prime skoletaske

Ergobag prime – Ergonomi

Ergobag kombinerer ergonomi-konceptet for innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal opfylde. EN ergobag prime skoletaske følger princippet om den optimale vægtfordeling, som har har bevist sit værd i professionel vandresport. Dertil kommer at den vokser med barnet. En ergobag prime kan anvendes til børn i højde 1 meter til 1½ meter, herefter bør der skiftes til en større taske

Polstrede bækkenfinner omslutter hofterne og fordeler vægten fra skuldrene til det mere stabile bækkenpartiet. En aluminiumsramme sørger for ekstra stabilitet og understøtter vægtfordelingen til bækkenpartiet. Den åndbare rygpolstring smyger sig tæt til hvirvelsøjlen og sørger for at tasken sidder utrolig behageligt.

Skulderstropperne, der er specielt formet til børnenes anatomi, kan indstilles langs alu-rammen til den aktuelle kropsstørrelse. På den måde vokser ergobagen med gennem hele grundskoletiden. Fra 1 meter til 1½ meter.

Ergobag prime – Tilpasning

Individuelt, mere individuelt , ergobag – smagen ændrer sig og det samme gør ergobag! Med udskiftelige kletties og farveflader kan man ganske enkelt skifte mellem favoritmotiver- og farver, uden at man skal ud og købe en ny rygsæk.

Brandbiler, prinsesser eller dinosaurer? Ergobag prime kletties kan udskiftes og der er mere end 30 forskellige sæt motiver at vælge imellem.

Ergobag prime – Bæredygtighed

Ergobag vil være så gode mod miljøet som muligt. Derfor anvendes f.eks. tekstiler, der er fremstillet 100% af genanvendelige PET-materialer, i fremstillingen af ergobag prime skoletaskerne. Det betyder at produktionsmetoden nedsætter miljøbelastningen enormt, fordi de naturlige ressourcer skånes og plasticaffald finder ny anvendelse som skoletaske. I skrivende stund er over 40 milloner plastflasker omdannet til ergobag skoletasker! Har I en holdning til klima og miljø? Så er en ergobag den eneste løsning, hvis der skal investeres i en ny skoletaske.

Ergobag prime – Synlighed

Ergobag prime skoletaske er forsynet med masser af reflekser. Desuden sørger fluorescerende lynlåsflader i fire pangfarver, for forbedret synlighed i trafikken. Tusinde små glaskugler, der opfanger lys og kaster det tilbage til lyskilden: Sådan virker det refleksmateriale som ergobag prime skoletaske er fremstillet i. Reflekserne er anbragt hele vejen rundt om skoletasken. De omkranser rygsækken , så dens kontur også er nem at kende i mørke.

I rygsækken er der en hovedlomme med åbne lommer til bøger, papir, penalhus eller andet. Udenpå tasken, er der en praktisk lomme med lynlås, til alt det der skal være lige ved hånden. Rygsækken lukkes med en træksnor og et spænde.

MaterialeGenbrugte PET-flasker
Dybde (cm)22
Højde (cm)35
Bredde (cm)25
Volume20 l

Ergo prime skoletaske laves i flere flotte farver til både drenge og piger. Prime har lapper med motiver, der kan skiftes ud så du kan få en helt unik skoletaske. Lapperne sættes fast med velcro og kan købes med mange forskellige motiver.

Find din favorit Ergobag Prime her hos Jollyroom

ERGOBAG penalhus

Et praktiskt og miljørigtigt penalhus fra Ergobag. Penalhuset indeholder en blyant, en lineal, et viskelæder, en blyantspidser og flere farveblyanter i forskellige farver. Der er et lille rum, der kan lukkes til småting og et med et vindue, hvori du kan sætte skoleskemaet. 

Penalhuset er lavet af slidstærkt tekstil, lavet af genbrugte PET-flasker, helt uden brug af skadelige kemikalier.

Find Ergobag penalhus her hos Jollyroom

SE OGSÅ: JEVA Beginners skoletaske 2020

SE OGSÅ: LEGO Begynder skoletaske 2020

Indlægget Ergobag skoletaske til skolestart indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.