Efteråret er over os og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Når først kulden er her, findes hue, halstørklæde og vanter/handsker frem. Hvis du investerer i et par gode skindhandsker, har du nogle handsker der giver dig optimal varme og som du kan have glæde af flere år. Skindhandsker kan for de fleste virke som en lidt dyr investering, synes du også det, hvad med at ønske dig et par i gave?

Når du skal købe nye handsker er det meget vigtigt, at du får købt den rigtige størrelse. For er størrelsen ikke den rigtige, og det gælder uanset om den er for stor eller lille, så vil den ikke give den optimale varme. Er den for lille risikerer du desuden at skindet går i stykker hurtigt.

HS

Et godt tip til når du skal finde den rette handskestørrelse, er at måle omkredsen af din hånd. Mål din hånd det bredeste sted, som på billedet. Husk at det er den hånd du bruger mest, du skal måle! Brug gerne nedenstående tabel til at finde den rette handskestørrelse til dig. Handskemål er som oftest opgivet i tommer. Mål din hånd i centimer og brug da tabellen til at finde ud af hvilken størrelse handske du skal bruge:

Damer
inches cm
XXS 6 15,2
XS 16,5
S 7 17,8
M 19,1
L 8 20,3
XL 21,6
XXL 9 22,9

 

De fleste kvinder i Danmark bruger som regel 7,7½ eller 8 i handskestørrelse

Herrer
inches cm
XXS 19,1
XS 8 20,3
S 21,6
M 9 22,9
L 24,1
XL 10 25,4
XXL 10½ 26,7
XXXL 11 27,9

 

Tip! Handsken må gerne sidde en lille smule stramt i starten. Læderet det giver sig lidt med tiden, derfor vil en handske der er lidt stram i starten sidde godt efter nogen tids brug. Med skind handsker skal det være sådan, at når du prøver handsker skal de stramme lidt, uden at gøre ondt, når du knytter din hånd. En handske vil give sige hen over håndryggen, fingerne vil trække sig lidt sammen, så det gør ikke noget hvis de er lidt for lange.

 

Er du på udkig efter et par nye handsker enten til dig selv eller i gave, kan vi anbefale dig at tjekke det store handskeudvalg ud hos Carriealong.dk Carriealong.dk tilbyder landsdækkende bytteservice og 10% rabat hvis du ved tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Indlægget Find handskestørrelse indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.