greenland voks greenland wax 100 gram tilbudDer er vist ingen tvivl om at Fjällrävens mange produkter er og bliver meget populære. Når vi bare kigger igennem vores søgninger her på siden, kan vi se at indlæggene om Fjällräven produkter ligger i top fem. Vi har flere forespørgsler på imprægnering af Fjällräven og har nu fundet denne guide til jer, der viser hvordan man via voks kan beskytte ens Fjällräven i G-1000 materialet. Voksen kan bruges hvad enten det er til tasker, tøj eller overtøj.

Fordelen ved voksen er at den er miljøvenlig, nem at bruge og opretholder slidstyrken. I det viste links er der tips til hvordan man voksbehandler G-1000 materialet både som tekst og som video.

Bemærk at alle Fjällrävens produkter er behandlet fra starten, men kræver vedligeholdelse ved brug. Prisen på en Greenland voks er 69 kr for 100 gram.

KØB GREENLAND VOKS HER

g1000 behandling greenland voks

Fjällräven har eksisteret i over 50 år. Det hele begyndte i 1960 da Åke Nordin startede sin egen virksomhed; nemlig Fjällräven.  Åke var især irriteret over datidens rygsække, som var ukomfortable og ikke fordelte vægten ordentligt. Han elskede naturen, og havde derfor det mål, at få andre til det samme. Åke startede allerede i en tidlig alder, da han som 14-årig, i 1950, konstruerede han en træramme med en aftagelig taske, som var smal for neden og bred i toppen, hvilket gav en meget bedre vægtfordeling. Det gjorde det muligt at bære en tungere vægt, samtidig med det var behageligt. 10 år senere blev virksomheden ”Fjällräven” født. Fjällräven arbejder stadig på at finde innovative, intelligente løsninger til friluftsudstyr. Det handler om at få mennesker til at bibeholde kærligheden til naturen og vække den hos andre, samt at udvikle produkter på en miljøansvarlig måde. Alt dette afspejler en succesfuld, ansvarlig, moden virksomhed, som har haft samme vision lige siden 1960, og som stadig udvikler nye, spændende produkter!

Indlægget Fjällräven Greenland voks indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.