fjällräven totepack no. 2 sort udsalg tilbud

Fjällräven Totepack no. 2 i sort

Har I set at der er kommet endnu et nyt spændende produkt fra Fjällräven? Nemlig Fjällräven Totepack no. 2. Modellen og størrelsen ligner Totepack no. 1, som vi tidligere har skrevet om, men ved den nye model har den også skindbund. Skindbunden gør den endnu mere slidstærk og sikrer også at den ikke bliver så grim i bunden. Modellen er rigtig smart da den både kan bruges som shopper, net og rygsæk. Mål: 42 x 33 x 12 cm. Volumen: 16 L. Pris 1399,-. Synes du det er i overkanten, så kan den almindelige Totepack købes til 899,-. Begge modeller findes i forskellige farver.

Fjällräven Totepack no. 2 findes i 4 forskellige farver som vist nedenfor. De findes alle hos Friluftsliv, der byder på gratis fragt på denne varer. I friluftsliv findes også Greenland Wax, der varmt kan anbefales for at opretholde totepackens flotte udseende.

fjällräven totepack 2 tote 2 fjallraven beige blå grøn sort

Fjällräven har eksisteret i over 50 år. Det hele begyndte i 1960 da Åke Nordin startede sin egen virksomhed; nemlig Fjällräven.  Åke var især irriteret over datidens rygsække, som var ukomfortable og ikke fordelte vægten ordentligt. Han elskede naturen, og havde derfor det mål, at få andre til det samme. Åke startede allerede i en tidlig alder, da han som 14-årig, i 1950, konstruerede han en træramme med en aftagelig taske, som var smal for neden og bred i toppen, hvilket gav en meget bedre vægtfordeling. Det gjorde det muligt at bære en tungere vægt, samtidig med det var behageligt. 10 år senere blev virksomheden ”Fjällräven” født. Fjällräven arbejder stadig på at finde innovative, intelligente løsninger til friluftsudstyr. Det handler om at få mennesker til at bibeholde kærligheden til naturen og vække den hos andre, samt at udvikle produkter på en miljøansvarlig måde. Alt dette afspejler en succesfuld, ansvarlig, moden virksomhed, som har haft samme vision lige siden 1960, og som stadig udvikler nye, spændende produkter!

Indlægget Fjällräven Totepack no. 2 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.