Har du et barn der er helt vild med fodbold, så skal han selvfølgelig have en sej fodbold skoletaske.

De fleste drenge er vilde med både at spille og se fodbold og når skoletasken så skal vælges er det da også oplagt at skoletasken afspejler drengens store interesse; fodbold.

Vi har her på Taskeholic fundet et par forskellige gode bud på en ergonomisk fodbold skoletaske;

Football BEGINNERS 2020 skoletaske

JEVA Beginners fodbold skoletaske JEVA beginners 2020 skoletaske 0 kl første skoletaske skoletaske med gymnastikpose skoletaske med drikkedunk skoletaske med foamryg førstee skoletaske
JEVA beginners fodbold skoletaske

Football BEGINNERS er JEVA’s 2020 fodbold skoletaske til de mindste børn. Den er syet i sort polyester med printet mønster i blå og grønne nuancer. På madkasselommen og gymnastikposen er der et stort flot fodbold motiv i grøn, og skoletasken har sorte remme og kantbånd. Football BEGINNERS er ikke bare flot at se på, men også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA’s unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som passer godt på dit barns ryg. 2020 fodbold skoletaske

Find skoletasken her hos Miinto

Football INTERMEDIATE skoletaske til 0.-3. klasse

fodbold skoletaske intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til drenge grøn skoletaske
fodbold skoletaske intermediate –

Fodbold skoletaske til 0-3 klasse. Skoletasken indeholder ekstra stort isoleret madkasserum til den lange skoledag – madkasserummet kan rumme 2 af JEVA’s madkasser. MEPAL drikkedunken (farve Lime) følger med, og sidder i en holder på siden af skoletasken. I hovedrummet på INTERMEDIATE finder du en polstret tabletlomme, som er hævet fra bunden, så tablet’en ikke rammer bunden, når den puttes i tasken – rummet kan også bruges som almindelig rumdeler. Skriv barnets navn, adresse og telefonnummer i låget på tasken.

Find skoletasken her hos Miinto

Skoletaske til dreng – Fodbold skoletaske

fodbold skoletaske beckmann skoletaske blå fodbold skoletaske til drenge
Fodbold – champigon skoletaske til de bedste fodbolddrenge

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint sportsmotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne.

Find skoletasken hos Jollyroom

Fodbold skoletaske på udsalg

blå fodbold skoletaske til drenge skoletaske tilbud
Stribet fodboldskoletaske fra Beckmann

En flot rygsæk med sejt fodbold motiv fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen.

Find den her hos Jollyroom

Fodbold skoletaskesæt

En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus og mappe.

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

Skoletaske med fodbold motivEn fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Produktmål: 37 x 40 x 22 cm.

Find skoletasken hos Eurotoys.

Fodbold rygsæk til skolebrug

Rygsæk med fodbold motiv på fronten. Skoletasken har et større rum med plads til bøger om mapper. Luftstrømssystem til optimal ventilation. Sidelommer som kan udvides.Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem
samt isoleret frontlomme som er velegnet til madpakke eller penalhus.

Find den her hos Eurotoys

SE OGSÅ: Minecraft skoletaske

SE OGSÅ: Fortnite skoletaske

Indlægget Fodbold skoletaske indeholder affiliatelinks

Inspiration og kilde: Klar til skolestart

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.