Er der en Fortnite spiller på hjemadressen, som kun ønsker sig en Fortnite Skoletaske?

Så er du havnet det rette sted! Fortnite et er utrolig populært spil, der handler om overlevelse. Man er på en ø, hvor man starter 100, og til sidst er der én tilbage, som vinder spillet. Spillerne kan bygge bygninger til at forsvare sig selv, eller slet og ret gå ud og skyde modstanderne – men samtidig foregår det i et farverigt univers, der på ingen måde er blodigt. Selvom der er skyderier i spillet, er det altså ikke et voldeligt spil.

Når jagten går ind på en skoletaske til skolebarnet, så tager barnet ofte udgangspunkt i sine ynglingsfarver, sin ynglingsbeskæftigelse, sport eller hobby. På den måde afspejler skoletasken barnets interesser. Hvis det bedste barnet ved er at spille Fortnite, så vil en Fortnite skoletaske, i den grad, gøre stor lykke.

Fortnite rygsæk med farverigt Fortnite motiv

Fortnite rygsæk med 1 hovedrum og frontlomme. Flot Fortnite rygsæk der fint kan fungere som en skoletaske. Trykt foring og laptoprum. Produktmål: 45 x 31 x 13 cm.

Find den hos Eurotoys

Fortnite skoletaske i sort

fortnite skoletaske fortnite rygsæk sort fortnite skoletaske med logo
Fortnite skoletaske i sort kanvas. K

Når man er et barn, der er fuldstændig bidt af at spille Fortnite, så må alle genstande gerne have motiver fra Fortnite universet på. Spillet er jo stærkt vanedannende, og både mindre og større børn kan bruge et uendeligt antal af timer i selskab med figurerne derfra. Børnene kan nærmest opleve, at de er med i spillet selv.

Denne Fortnite skoletaske er lavet af kanvas og er derfor meget solid og kan klare det meste, som et aktivt barn byder sin skoletaske. Fortnite skoletasken består af ét stort rum og et lille rum foran. Begge rum lukkes forsvarligt med lynlås. I begge sider findes der rum til drikkedunk. Fortnite skoletasken vejer ca. 500 gram og måler 40 x 30 x 12 cm.

Køb Fortnite skoletasken hos MerchShark

Fortnite Lama Pinata Rygsæk blå

Fortnite er et samarbejds- og overlevelsescomputerspil, hvor 100 spillere forsøger at blive den eneste, som overlever. Denne rygsæk er udsmykket med den seje lama og har ét rum med en stor forlomme. Produktmål: 27x11x38 cm.

Find skoletasken her hos Eurotoys

LÆS OGSÅ: Fodbold skoletaske

Indlægget Fortnite skoletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.