Er I på jagt efter en skoletaske der både er smart, ergonomisk korrekt og som ikke vejer alverdens? Så er Frii of Norway skoletasker et godt bud.

Frii of Norway skoletasker er de letteste skoletasker på markedet. Med en vægt på kun 840 gram mindsker skoletasker fra Frii of Norway risiko for overbelastning, allerede før der er kommet skolebøger i. 

Frii of Norway har 20 års erfaring med skoletasker, der er godkendt af fysioterapeuter. De superlette skoletasker fra Frii of Norway® er baseret på viden og ekspertise fra mange års erfaring.

Det anbefales at en skoletaske bør kun veje 15% af barnets kropsvægt for at undgå overbelastning på kroppen. Hvis skoletasken vejer for meget, kommer den hurtigere over de 15% når den først er fyldt med skolebøger og madkasse.

Hos Frii of Norways går design og funktionalitet går hånd i hånd. Designet på skoletaskerne er moderne, smart og fyldt med flotte mønstre. Skoletaskerne er skræddersyet til 0. til 3. klasse, og der er derfor fuld smæk på barndommens glæder. 

Ergonomisk skoletaske 0. til 3. klasse

Samtlige skoletasker fra Frii of Norway er skræddersyet til at passe på dit barns krop med bl.a. aluminiumsstøtte i ryggen, blød polstring i stropperne og hofte- og brystremme, der kan justeres, så dit barn får den bedste bærekomfort. 

Skoletasker fra Frii of Norway kommer med lommer indvendigt, så dit barn nemt kan opdele sin madkasse, bøger og drikkedunk. Det giver et godt overblik, og det skaber en god ergonomi, da disse ikke hænger og dingler på siden af skoletasken. 

Skoletaskerne er fyldt med gode bæreegenskaber, høj funktionalitet og verdensklasse materialer, der sørger for, at dit barn har en god skoletaske i mange år. Samtlige skoletasker fra Frii of Norway er REACH-certificeret, altså helt fri for ftalater. Skoletaskerne er altså produceret efter en af de strengeste regelsæt og kemikalielovgivninger i verden. Det skåner dit barns sundhed og miljøet. 

Frii of Norway skoletasker detaljer:

 • Vægt: Kun 840 gram – letteste skoletaske på markedet! 
 • God bærekomfort – anbefalet af fysioterapeut 
 • Justerbart hoftebælte og brystrem 
 • Aluminium (aftagelig) og polstring i ryggen
 • Høj kvalitet: 2 års garanti 
 • Magnetlås på stropperne 
 • Regnslag i egen lomme i bunden af tasken 
 • Kan vaskes i vaskemaskinen 
 • Lommer indvendig til drikkedunk, madkasse, PC og iPad/tablet 
 • Reflekser på stropper og alle sider, integreret i designet 
 • Karabinhage i siden af tasken, til at hænge ting i 
 • Bærestrop 
 • Produceret indenfor gældende EU-reglement og REACH certificeret 
 • Udviklet og designet i Norge 
 • Liter: 22L

LÆS OGSÅ: Guide til den første skoletaske

FRII OF NORWAY SKOLETASKER TIL DRENGE OG PIGER

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Sommerfugle

Sommerfugle i glade farver og flyvende feer. For enhver, der elsker lyseblå, er denne smukke taske et must! Selv regnslaget er lyseblåt! Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og hjerter. Find skoletasken her hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Drømmeland

For enhver, der elsker lyserød! Selv regnslaget er lyserød. Eventyrligt design med enhjørninger, regnbuer og drømmeslotte. Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og hjerter. Find skoletasken her hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Fantasi Dyr

Fantasifuld taske med super søde flyvende dyr, blomster og bier. Dejlig lysegrøn farve, med smukke detaljer. Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og hjerter. Find skoletasken her hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Superhelt

Et spændende univers af flyvende superhelte, der redder verden fra uhyggelige monstre! Tasken er meget cool i stilfulde farver, mærkeblå og gule detaljer. Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og planeter. Find skoletasken hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Fodbold

Hvis du har en fodbolddreng eller -pige, er denne taske et hit! Med friske farvekombinationer og bolde som flyver rundt bliver det fuld af action! Reflekser er integreret i designet såsom fodbolde og stjerner. Find skoletasken hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Dinosaur

Fordyb dig i en forhistorisk dinosaur verden! Fantastisk farvekombination med blå toner og myntgrøn. Reflekser er integreret i designet af dinosaurdetaljer, græs og stjerner. Find skoletasken hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Butterflies

Sommerfugle i glade farver og flyvende feer. For enhver, der elsker lyserød, er denne konsekvente lyserøde taske et must! Selv regnslaget er lyserød! Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og hjerter. Find den hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Harmonic Unicorns

Den perfekte skoletaske for enhver, der elsker lilla! Selv regnslaget er lilla. Eventyrligt design med enhjørninger, regnbuer og drømmeslotte. Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og hjerter. Find den hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Fantasy Animals

Fantasifuld taske med super søde flyvende dyr, blomster og bier. Dejlig lyseblå farve, med detaljer i lyserød og lilla. Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og hjerter. Find den hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Superhero

Et spændende univers af flyvende superhelte, der redder verden fra uhyggelige monstre! Tasken er meget cool i stilfulde farver, mærkeblå og gule detaljer. Reflekser er integreret i designet såsom stjerner og planeter. Find den hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Football

Hvis du har en fodbolddreng eller -pige, er denne taske et hit! Med friske farvekombinationer og bolde som flyver rundt bliver det fuld af action! Reflekser er integreret i designet såsom fodbolde og stjerner. Find skoletasken hos Coolshop.

Frii of Norway – Skoletaske (22 L) – Dinosaur

Fordyb dig i en forhistorisk dinosaur verden! Fantastisk farvekombination med blå toner og myntgrøn. Reflekser er integreret i designet af dinosaurdetaljer, græs og stjerner. Find skoletasken hos Coolshop.

Frii of Norway penalhuse

Fuldend skoletaskesætte med et matchende penalhus. Penalhuset er enkel og overskueligt med et lag – uden indhold, så du kan vælge, hvilke farver, tusher og blyanter du vil have i den. Find alle Frii of Norway penalhuse her.

SE OGSÅ: Beckmann skoletaske 0. til 2. klasse

Indlægget Frii of Norway skoletaske 0. til 3. klasse indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.