Der er vist ingen tvivl om at Frost stadig hitter meget hos en masse små prinsesser, særligt efter Frost 2 ramte landets biografer sidste år.

Derfor er vi heller ikke i tvivl om at igen i år vil Frost skoletasker blive et stort hit.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen) fik i 2019 premiere. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, så den på kort vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney bevist at Frost 2 filmen, var ventetiden værd.

Frost skoletasker

Vi har alle de bedste intentioner om at prinsessen skal have den bedste skoletaske, så hendes ryg for mest mulig støtte, er ergonomisk og at  tasken har det rigtige antal rum. Samtidig har prinsessen kun ét eneste krav til sin kommende skoletaske: Det skal være en Frost skoletaske – en Frozen skoletaske.

Der er ingen grund til bekymringer, for det er faktisk muligt at få en fornuftig Frozen skoletaske, i god kvalitet, til en billig pris og med Anna og/eller Elsa på. Vi har samlet nogle af de bedst bude på Frost skoletasker med favoritfigurerne fra Arendal:

Frost skoletaske

Frost skoletaske med Elsa og Anna motiv på fronten. Skoletasken har 3 rum, 2 store rum til bøger og mapper, samt 1 mindre lomme foran med plads til madkasse eller penalhus. Skoletasken er forsynet med en lomme på siden til drikkeflaske. Der er flere reflekser på skoletasken, så dit barn også er nemt at før øje på ved det mørke vintermorgener.

Find skoletasken hos Eurotoys

Frost skoletaskesæt

Flot skoletaske i super kvalitet med både Anna, Elsa og Olaf fra Frozen på. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymnastiktaske, penalhus, lille pung og et mindre penalhus. Produktmål: 40x38x22 cm.

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

Elsa skoletaske med penalhus

Flot skoletaske i super kvalitet med Elsa fra Frozen på. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymnastiktaske, penalhus, lille pung og et mindre penalhus. Produktmål: 40x38x22 cm.

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

Frozen rygsæk til skolebrug

Rygsæk med motiv fra Disney Frozen. Tasken er lavet af 100% polyester og er pvc-fri. Med et polstret bærehåndtag. Justerbare rygsæk stropper og justerbar brystrem. Hovedrum med lynlås. En lomme i front. Lynlåse med detaljerede motiver, der er nemme at få fat i. Mål: 26 x 36.5 x 19.5.

Find skoletasken hos Skiftselv

Samsonite Disney Frozen skoletaske

En skoletaske fra Samsonite med motiv af Anna og Elsa fra Disney Frozen 2. Rygsækken har flere lommer og rum, justerbare skulderremme og navneskilt på indersiden. Mål: 18 x 41 x 28.

Find skoletasken hos Jollyroom

Skoletaske med Frost motiv

Den fineste Frost 2 skoletaske til din skolepige. Skoletaske med 2 rum. Polstret EVA bagpanel. Polstret skulderstropper. Polstret håndtag. Intern organisator lomme. Laptop lomme. Sidelomme til vandflaske. Forstærket polstret bund. Mål (cm) – 44 x 31 x 20.

Find skoletasken hos Miinto

Frozen 2 skoletaske

Frost 2 Skoletaske med 2 rum. Polstret EVA bagpanel. Polstret skulderstropper. Brystspænde. Polstret håndtag. Intern organisator lomme. Laptop lomme. Sidelomme til vandflaske. Forstærket polstret bund. Mål (cm) – 39 x 28 x 17.

Find skoletasken hos Miinto 

Frost 2 skoletaske med hjulSkal årets skoletaske være en skoletaske med hjul, så er denne Frsot 2 skoletaske lige sagen. Skoletaske LED Trolley 2 rum. Polstret aftagelige skulderstropper. Polstret håndtag. Intern organisator lomme. Organisator lomme. Laptop lomme. Sidelomme til vandflaske. Crash beskyttelse i bunden. Udtrækkelige teleskopskaft Mål (cm) – 44 x 31 x 19.

Find skoletasken hos Miinto

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Frost skoletasker – til enhver Frost prinsesse indeholder affiliatelinks

Kilde: Frost2 og Klartilskolestart

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.