Efterspørgslen på en gammeldags skoletaske har de seneste år været stigende. Fordelen ved en gammeldags skoletaske er at den kan bruges i flere sammenhænge uanset om det er til arbejds- eller studiebrug.

Butikkerne bugner efterhånden med mange smarte mapper og computertasker i forskellige skindkvaliteter og designs. Men mange af dem er for klassiske eller pæne i det, i forhold til en rigtig gammeldags skoletaske.

En gammeldags skoletaske er kendetegnet ved at være en mappe/skuldertaske i kraftigt skind med klap. Typisk er der et bærehåndtag og så lukkes klappen med klikspænder.

Ved at vælge en gammeldags skoletaske, er at man får en taske, som vil kunne få glæde af i mange år og som kun bliver pænere med tiden. En gammeldags skoletaske kan sagtens bruges af både mænd og kvinder.

 

Et udvalg af nogle af de mange gammeldags skoletasker Ruitertassen står bag

Ruitertassen, som står bag et stort udvalg af lækre computertasker og mapper og i deres sortiment, finder man flere forskellige gode bud på en gammeldags skoletaske lavet i kernelæder, støvlelæder mm.

Ruitertassen er kendt for sine klassiske tasker fremstillet i kraftigt, uspoleret kernelæder, hvor taskerne kun bliver smukkere med tiden.

Kernelæder er oprindelig en betegnelse for det midterste rygstykke på kohuden, også kaldet kuponen. Det er kraftigt og slidstærkt læder med det ”rigtige” lædertouch. Kernelæder holder meget længe, og med tiden får en smuk patina.

Er du på udkig efter en flot gammeldags skoletaske, så tjek lidt af udvalget fra Ruitertassen her:

RANGER RUITERTASSEN SKOLETASKE STØVLELÆDER

Ruitertassen Skoletaske med to rum i støvlelæder. Tasken er med to store rum samt et smalt rum med lynlås. Plads til kuglepenne inderst. Kraftigt håndtag øverst på tasken, samt en aftagelig rem som medfølger. Lavet i et stærk, retro og tidløst design. Også god som undervisningstaske. Højde: 30 cm Dybde: 18 cm Materiale: Skind Bredde: 40 cm

Ruitertassen Ranger skoletaske – Find den hos Miinto.

NATUR RUITERTASSEN SKOLETASKE I LÆDER M. 3 RUM

Ruitertassen Skoletaske i Kernelæder. Tasken er med 3 store rum, samt 2 små med lynlås. Plads til kuglepenne inderst. Kraftigt håndtag øverst på tasken, samt en aftagelig rem som medfølger. Lavet i et stærk, retro og tidløst design. Også god som undervisningstaske. Højde: 30 cm Dybde: 22 cm.

Ruitertassen skoletaske i natur læder – Find den hos Miinto

RANGER RUITERTASSEN SKINDMAPPE I STØVLELÆDER

Ruitertassen skoletaske i støvlelæder. Med denne flotte skindmappe fra kvalitetsmærket Ruitertassen har du en tro følgesvend, som vil følge dig gennem studie og arbejde i mange år frem. Den solide hank i toppen gør det nemt for dig at transportere denne skønhed og sikrer et godt arbejdslook. Der medfølger desuden en aftagelig og justerbar skulderrem med ekstra skindstrop for god komfort til dine skuldre.

Indvendigt har skoletasken tre gode rum, der alle deles af lynlåslommer, og som kan indeholde både et par bøger, en mappe og vigtige dokumenter. I bagerste rum er desuden en foret computerlomme, der måler 24 x 35 x 1 cm. I det forreste rum er to stiklommer og to kuglepenslommer. Forrest under klappen gemmer sig yderligere to lommer til de ting, du har brug for lige ved hånden. En lækker taske i god kvalitet til lige netop dit behov. Højde: 30 cm Dybde: 22 cm Materiale: Skind Bredde: 40 cm.

Ruitertassen mappe i støvlelæder – Find den hos Miinto

RANGER RUITERTASSEN SKOLETASKE I STØVLELÆDER

Ruitertassen Skoletaske i Støvlelæder. Tasken er med 3 store rum, samt 2 små med lynlås. Plads til kuglepenne inderst. Kraftigt håndtag øverst på tasken, samt en aftagelig rem som medfølger. Lavet i et stærk, retro og tidløst design. Også god som undervisningstaske. Højde: 30 cm Dybde: 22 cm Materiale: Skind Bredde: 42 cm 

Ruitertassen skoletaske i støvlelæder – find den hos Miinto

NATUR RUITERTASSEN SKOLETASKE I KERNELÆDER M/RYGREMME

Ruitertassen skoletaske i kernelæder. Denne lækre skole- og arbejdstaske fra Ruitertassen i kraftigt kernelæder er til dig, der sætter pris på funktionalitet og gedigen kvalitet. Skindtasken fra Ruitertassen har en stor klap, der lukkes med to klikspænder. Under klappen er der to store forlommer med plads til bl.a. en spiralkalender.

Indvendigt har skoletasken tre store rum samt to smalle, brede lynlåsrum. I det ene rum er der tre små stiklommer til kuglepenne. Tasken er meget velegnet som undervisningstaske og har en kraftig hank samt justerbar, aftagelig skulderrem. Desuden medfølger der polstrede, aftagelige og justerbare rygremme, så tasken også kan bæres som rygsæk. Højde: 30 cm Dybde: 21 cm Materiale: Skind Bredde: 42 cm.

Ruitertassen gammeldags skoletaske i kernelæder – Find den hos Miinto

RANGER (73) RUITERTASSEN MAPPE/RYGSÆK I STØVLELÆDER

Ruitertassen skindmappe i støvlelæder. Denne lækre arbejdsmappe i støvlelæder fra Ruitertassen er til dig, der sætter stor pris på kvalitet, der bare holder. Lædertasken fra Ruitertassen har en stor klap, der lukkes med to klikspænder. Under klappen er der to gode forlommer med plads til kalender, pung m.m.

Indvendigt har skoletasken to store rum samt et smalt lynlåsrum. I det ene rum er der påsyet stiklommer til kuglepenne. Skindtasken er også meget velegnet som skole- og undervisningstaske og har en kraftig hank samt justerbar, aftagelig skulderrem. Desuden medfølger der polstrede, aftagelige og justerbare rygremme, så tasken også kan bæres som rygsæk. Højde: 28,5 cm Dybde: 16,5 cm Materiale: Skind Bredde: 38 cm.

Ruitertassen rygsæk i støvlelæder – Find den hos Miinto

Find flere Ruitertassen tasker hos Miinto.

Indlægget Gammeldags skoletaske fra Ruitertassen indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.