338080_deep blue (2xc)_1_1I anledning af Haglöfs i år har 100 års jubilæum, har de lavet denne unikke rygsæk. Inspirationen til RYGGSÄCK N:o 1 er kommet fra en af de første rygsække som Haglöfs. Modellen som har givet inspiration til denne jubilæumsrygsækken er fra 1916.

Det var en enkel og stilfuld rygsæk, med ét stort hovedrum og to mindre lommer foran på tasken. Med dette design som udgangspunkt begyndte Haglöfs’ designere og produktudviklere at skabe den nye rygsæk, idet de gav den en moderne profil og moderne linjer, der passer bedre til nutidens æstetik. Blandt de grundlæggende egenskaber, der kom til verden under rygsækkens designfase var, at den skulle være tidløs og nærmest uopslidelig, at den skulle holde i mindst 100 år, og at den skulle ældes med værdighed.

Denne moderne udgave er tilpasset til de krav der er til rygsække i dag. Så ikke nok med at den har et flot og unikt design, den indeholder også lomme til en bærbar.

338080_deep blue (2xc)_3 338080_deep blue (2xc)_5Modellen er lavet i et begrænset oplag og derfor indeholder hver taske også et nummer.

Vil du være ejer af denne unikke sag? SÅ skal du finde den store pengepung frem, prisen er 4500 kr.

Rygsækken forhandles hos www.helm.nu

Indlægget Haglöfs jubilæums rygsæk indeholder ikke affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.