På jagt efter en god pung i gave? Må det gerne være en i god kvalitet og hvor der er kælet for detaljerne. Uanset om du skal bruge en pung til en mand eller kvinde, kan vi anbefale dig at kigge på det danske mærke Hansson

Hansson er et dansk familieforetagende der  blev grundlagt 1949. Firmaet blev i sin tid startet af Allan Hansson, som i 1982 solgte det videre til sin søn, Leif Hansson. I 1990 kunne 3. generation træde til. Lars Hansson trådte ind i familiefirmaet og fungerer nu som firmaets daglige leder. Firmaets grundlægger er gået på pension, medens far og søn fortsat arbejder sammen dagligt.

Firmaet drives som en moderne håndværksvirksomhed med respekt for de originale og traditionelle arbejdsmetoder.
Udover egenproduktion importeres en række artikler fra Fjernøsten – altid i de bedst tilgængelige materialer og fremstillet af de bedste håndværkere.
Hansson kan med stolthed konstatere, at en lang erfaring og en urokkelig tradition for kvalitet sammen med dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst i kombination med de ypperste materialer, har skabt Hansson-produkternes popularitet. Hos Hansson er der fokus på at altid at bruge de fineste råvarer. Sortimentet fra Hansson består bl.a. af dametasker, herremapper, damepunge, herrepunge, tegnebøger samt etuier og omslag til det meste.

Blandt noget af det mest populære i Hanssons sortiment, findes flere gode klassiske modeller, som har været på markedet i flere år efterhånden. Vi har samlet lidt af dem her:

hansson_herre_pung_8546-brown_7Hansson herrepung, model 8546. Lækker skind pung i god kvalitet. 8 kortrum og møntrum med lynlås. Seddelrum foroven. Mål: 9,5×14,5 cm. Pris 599,- Kan købes her.

Hansson_kortpung_5524-brown_7Hansson pung med klemmerum. Pung med klemmerum, seddelklips og plads til 3 kort måler 10×9,5 cm. Prisen er 349,- Hansson pungen kan købes her.

Hansson damepung skind taskeholicHansson damepung model 3342. Lækkert Hansson pung med stort møntrum og plads til 4 creditcards. Rum til sedler og 2 ekstra rum. Mål: 9×12 cm. Pris 499,- Køb her.

Hansson punge er fundet hos Carriealong.dk som har et af Danmarks største udbud af tasker, rygsække og kufferter.

Husk hvis du ved køb tilmelder dig Carriealongs nyhedsbrev, opnår du 10 % rabat i ved første køb på siden.

Indlægget Hansson punge indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.