De kære mænd er ikke altid nemme at finde på en gave til. Enten har de ikke nogle ønsker eller også er de så utålmodige at de ikke kan vente på juleaften, hvilket resulterer i at de selv køber det de mangler. Er der nogle af jer der kan nikke anerkendende til det? Vi kender hvert fald flere af disse mænd. Og det bliver altså lidt kedeligt i længden kun at komme med strømper eller skjorter. I et tidligere indlæg fandt vi lidt bud på toilettasker til mænd. Vi har her i dag samlet lidt forskellige bud på herretasker:

fjallraven_vintage_shoulder_bag_23136-236_black_4Fjällräven vintage skuldertaske. God rummelig taske fra Fjällräven i kraftigt materiale og med læderdetaljer. 1 stort rum der kan indeholde A4, 3 mindre frontlommer og holdere til kuglepen. Skulderstroppen er justerbar. Mål: 11x28x33 cm. Pris 699,- Køb den her.

JOST_skuldertaske_Cult_1848-XL_sort_3Jost skuldertaske. Fed skuldertaske fra Jost som kan bruges både til hverdag og til arbejdsbrug. Skuldertasken er lavet i PU, men er utrolig slidstærk i materialet. Skulderremmen er i canvas og er justerbar. Tasken rummer A4 størrelse og har desuden en lomme til en pc (op til 15″). Tasken har en mindre lomme på fronten og på bagsiden.       Mål: 42 x 32 x 10 cm. Pris 799,-. Køb den her.

 

SpikesSparrow_24055_Skuldertaske_Brandy_front_2

Spikes & Sparrow computertaske i skind. God rummelig computertaske som er godt organiseret. Under overslaget, der holdes fast af magnetknapper, er der 2 mindre frontlommer samt en bred lynlåslomme. Det store rum lukkes med lynlås, og indeni er der et rum til en mappe eller papirer, en lille sidelomme, en mobillomme, plads til 2 kuglepenne samt separat rum til din PC. Bagpå er der en bred lynlåslomme.Tasken er lavet i den lækreste skindkvalitet og vil kun blive mere unik ved brug. Skulderremmen er justerbar. Mål på tasken 40 x 30 cm. Pris 1949,- Køb den her.

0072160015-9027-wide-black-frontTony Perotti skindtaske med plads til pc. Så lækker taske fra det italienske mærke Tony Perotti, hvor kun det bedste skind bliver udvalgt til deres unikke produkter. Skindet er vegetabilsk garvet, og bliver kun pænere ved brug. Ved køb af denne taske, vil det være en man har glæde af i mange år fremover. Tasken er godt organiseret og har blandt andet plads til en bærbar. Mål: 38 x 9 x 28 cm. Pris 3300,-. Se flere billeder her.

Leonhard_Heyden_salisbury_skuldertaske_medium_8951-brun_3

LeonHard Heyden Salisbury skuldertaske i skind. Skuldertaske i robust okselæder og rustikt look. Tasken har en frontlomme og et rum bag på. .
Tasken rummer A4 og har et hovedrum med indvendig lynlåslomme, samt organiser til alle småtingene. Justerbar skulderrem. Mål: 32 x 26 x 8 cm. Pris 1599,- Køb den her.

91430014-1_Tiger_EvanoTiger of Sweden herretaske, Evano. Klassisk herretaske i moderne look.Udover den store lynlåslomme på forsiden er den delt op i 2 store rum; det ene har en større sidelomme samt en stor lomme, hvor du kan have en mindre PC eller papirer. Det andet rum er organiseret med flere små lommer. Tasken kan enten bæres i hankene, eller med den justerbare canvasrem der medfølger. Remmen er polstret med et skindstykke. Klassisk og luksuriøs herretaske, som vil bringe store glæde i mange år fremover. Mål: 40 x 32 cm. Pris 2999,-  Se flere billeder af modellen og køb den her.

Alle de viste herretasker er fundet på www.carriealong.dk, se større udvalg her. Bemærk at Carriealong er en del af en landsdækkende bytteservice og tilbyder prisgaranti.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

 

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.