Herschel har ét simpelt mål – at skabe tasker i tidløst design – med respekt for detaljen.

herchel rygsæk herschel rygsæk skoletaske karrygul skoletaske karrygul  rygsæk brændt rød skoletaske brændt rød rygsæk skoletaske i mørk orange
Se de nyeste Herschel rygsække her hos Kids-World

Og det gør Herschel ganske godt – det er et design der fanger øjet i kraft af design, farvesammensætning og materialevalg. Herschel Supply Co. er en canadisk virksomhed der er opkaldt efter byen, hvor det hele begyndte for grundlæggerne af Herschel. Byen er skrumpet siden dens storhedstid og nu findes der kun ca. 30 indbyggere i Herschel by. Brandets grundlæggere er den 3. generation af indbyggere i byen, hvor deres forfædre, Peter Alexander Cormack og hans kone Annie, slog sig ned efter en lang rejse fra Skotland i begyndelsen af 1900-tallet.

En Herschel skoletaske er et hit blandt danske børn og unge, fordi Herschel forstår at kombinere moderne trends med høj funktionalitet. De tiltalende mønstre og farver er med til at skabe den utrolige popularitet, som brandet har opnået allerede kort tid efter deres grundlæggelse i 2009. “Little America” er en af Herschels mest populære rygsække med et design inspireret af hiking og moderne funktionalitet. “Retreat” er en forenklet version af “Little America”. “Retreat youth” er den lille version af Retreat – som er oplagt som Herschel skoletaske til de mindste skolebørn (anbefales til  de 5-7 årige)

Herschel skoletaske – Little America rygsæk

herschel skoletaske little america rygsæk
HERSCHEL skoletasker – Little America rygsække i forskellige farver

Little America rygsækkene fra Herschel er lækre og slidstærke og et moderne twist på den klassiske bjergbestigerstil. Taskerne fås i to størrelser: MID VOLUME, der kan rumme 17 liter og den store model, der rummer 25 liter. Vi anbefaler klart den store udgave, hvis rygsækken skal anvendes som skoletaske. Little America taskerne har en foret lomme til laptop – og selvfølgelig det karakteristiske rød- og hvidstribede inderfor. Little America er til alle, der ønsker masser af plads og en behagelig rygsæk, der sidder godt på ryggen.

Herschel skoletaske – Retreat rygsæk

herschel skoletaske retreat rygsæk
HERSCHEL skoletasker – RETREAT rygsækken i forskellige farver

Retreat rygsækken fra Herschel er den ideelle taske til dig, der ønsker en moderne, men klassisk rygsæk til skole, studie, arbejde eller udflugt. Retreat tasken fås i to størrelser og kan rumme henholdsvis 14 liter og 19,5 liter. Vi anbefaler klart den største model, hvis rygsækken skal anvendes som skoletaske – og bemærk at den store model ikke er særlig rummelig og derfor ikke kan anbefales, hvis studiet kræver transport af mange bøger. Retreat tasken har stropper med åndbart net for at øge komforten og plads til din laptop.

Herschel skoletaske – Retreat youth rygsæt til de 5-7 årige
herschel skoletaske retreat youth rygsæk herschel 1.klasse herschel mini
HERSCHEL skoletaske – Retreat Youth anbefales til de 5-7 årige.

Herschel Retreat Youth er tasken til de mindste og helt perfekt til børn fra 5 – 7 år. Retreat Youth er ideel til skolebrug, og tasken har et hovedrum med snørrelukning i toppen, indvendig medielomme med høretelefonudgang og en mindre forlomme til småting. Brede justérbare skulderstropper, der sikrer, at rygsækken sidder godt på både ryg og skuldre.

LÆS OGSÅ: Hvordan du vælger den rigtige første skoletaske til dit barn

Indlægget om en Herschel skoletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.